Nokia 7 Plus: Περισσότερα επίσημα renders για το πρώτο Android One smartphone της HMD Global

Βρισκόμαστε στο κατώφλι του MWC 2018 και οι διαρροές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, έτσι ώστε να μην μας μείνει καμία έκπληξη για τις παρουσιάσεις των εταιρειών. Για ακόμα μία φορά έχουμε διαρροή επίσημων renders για το Nokia 7 Plus, το οποίο φαίνεται ότι θα είναι το πιο ενδιαφέρον smartphone που θα παρουσιάσει αυτή την περίοδο η HMD Global.

Ως το πρώτο Android One smartphone της εταιρείας, το Nokia 7 Plus θα λαμβάνει τις ενημερώσεις ασφαλείας και τις αναβαθμίσεις του λειτουργικού συστήματος απευθείας από τη Google στην ώρα τους.

Το Nokia 7 Plus αναμένεται με καμπυλωτές γωνίες, σημαντικά μικρότερα bezels και αναλογία 18:9. Η οθόνη του θα είναι πιθανότατα 6.0” FHD+ (2160 x 1080, 18:9) και στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά περιμένουμε να δούμε επεξεργαστή 64bit octa-core Qualcomm Snapdragon 660, επεξεργαστή γραφικών Adreno 512 GPU, 4GB μνήμη RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο επεκτάσιμο με microSD, dual κάμερα με φακούς Zeiss (πιθανότατα 13MP + 12MP με 2x οπτικό zoom, εμπρόσθια κάμερα με φακό Zeiss (πιθανότατα 16MP και τεχνολογία Tetracell) και υποδοχές USB Type-C και 3.5mm για ακουστικά.

[via]

Loading