Ο deadmau5 ξεσήκωσε το Λονδίνο με νέο φαντασμαγορικό show για το Nokia Lumia 920! [Video]

Όπως σας είχαμε προαναγγείλει προχθές, η Nokia συνεργάστηκε και πάλι με τον διάσημο DJ deadmau5 μετά από ακριβώς έναν χρόνο, αυτή τη φορά για την προώθηση του Nokia Lumia 920.

Nokia Deadmau5

Αυτή τη φορά δεν "γκρέμισαν" κάποιον ουρανοξύστη (βλ. Millbank Tower), αλλά "καλωδίωσαν" μια ολόκληρη πλατεία (Flat Iron Square, Southwark) η οποία "ζωντάνευε" ανάλογα με τους ήχους της μουσικής, φυσικά στα χρώματα του Lumia 920.

Ο υπεύθυνος marketing της Nokia UK & Ireland, Adam Jonhson, δήλωσε:

"Θέλαμε να καινοτομήσουμε, όπως και με τα προϊόντα μας, έτσι ώστε να γιορτάσουμε το λανσάρισμα των νέων Nokia Lumia, εμπνευσμένοι από τα ζωντανά χρώματα της σειράς. Το Nokia Lumia 920 έχει εξαιρετικές δυνατότητες σε χαμηλό φωτισμό και η εκδήλωση είναι στημένη έτσι ώστε να αναδείξει αυτές τις λειτουργίες και να ξεχωρίσει τα προϊόντα μας από τη σωρεία απρόσωπων μαύρων συσκευών"

Ο deadmau5 δήλωσε από την πλευρά του:

"Η περυσινή εκδήλωση στο Millbank Tower ήταν μια εκπληκτική εμπειρία, επομένως, είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι και πάλι στο Λονδίνο για να συνεργαστώ με τη Nokia. Το νέο show είναι εντελώς διαφορετικό από πέρυσι, αλλά εξίσου εμπνευσμένο και προκλητικό τεχνικά"

Δέιτε όλο το χτεσινό show στο παρακάτω video:

Loading