Τα Nokia smartphones ξεπέρασαν σε πωλήσεις μεγάλα ονόματα όπως Google, OnePlus, HTC και Sony!

Η HMD Global βλέπει τις προσπάθειες της να δικαιώνονται και μάλιστα ίσως γρηγορότερα απ' ό,τι θα περίμενε αφότου ανέλαβε το brand της Nokia. Το κοινό αποδεικνύει ότι εξακολουθεί να εμπιστεύεται το όνομα της φινλανδικής εταιρείας και έδειξε την προτίμηση του στα smartphones της σε βαθμό που οι πωλήσεις ξεπέρασαν αυτές των Asus, HTC, Sony, OnePlus, Lenovo, Google, Alcatel, Meizu και Gionee το τελευταίο τρίμηνο του 2017.

Το επίτευγμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό, δεδομένου ότι άφησε πίσω της αρκετά πολύ μεγάλα ονόματα με μόλις έναν χρόνο να έχει περάσει από την μεγάλη επιστροφή του Nokia brand στην συγκεκριμένη αγορά. Αν θέλετε να διαβάσετε νούμερα, να σημειώσουμε ότι οι συνολικές πωλήσεις Nokia smartphones μέσα στο Q4 2017 ξεπέρασαν τα 4.4 εκατ. τεμάχια και αυτό μας δίνει μια ένδειξη για την πορεία των προαναφερθέντων ανταγωνιστών της.

Η πρώτη γενιά τα πήγε πολύ καλά, μένει να δούμε τώρα αν και η δεύτερη γενιά θα αποδειχτεί το ίδιο επιτυχημένη, μιας και οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες είναι σαφέστατα μεγαλύτερες τώρα.

[via]

Loading