Η Nokia σε συζητήσεις με τη Microsoft. Φήμες για υιοθέτηση του Windows Phone 7 OS!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε κάτι τέτοιο, αλλά εδώ και μερικές ώρες αναζωπυρώθηκαν οι φήμες ότι η Nokia βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Microsoft για την πιθανότητα κατασκευής συσκευών που θα χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα Windows Phone 7.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα MobileReview και τον γνωστό blogger Eldar Murtazin, η Nokia ετοιμάζεται να προβεί σε μια τέτοια κίνηση λαμβάνοντας υπόψιν τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο hardware και software του Nokia E7 και οδήγησαν στην καθυστέρηση της κυκλοφορίας του.

Ακόμη, τονίζει ότι τα χαρακτηριστικά του Nokia E7 είναι παρόμοια με αυτά των Nokia N8, C6 και C7, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια γενικότερη αμφισβήτηση για τις δυνατότητες του Symbian^3 OS, και ζητείται μια γρήγορη και έτοιμη λύση, αφού το MeeGo OS δεν είναι ακόμη έτοιμο.

Ο Eldar Murtazin θεωρείται μία από τις πλέον αξιόπιστες πηγές στο χώρο των κινητών τηλεφώνων, αλλά σε περίπτωση που αληθεύουν τα παραπάνω, έρχονται σε αντίθεση με τις τελευταίες εξαγγελίες της Nokia για αφοσίωση στο MeeGo OS και πλήρη αναδημιουργία του Symbian OS.

Συν τοις άλλοις, μια στροφή στο Windows Phone 7 OS ή ακόμη και στο Android OS, θα είχε τεράστια επίπτωση στην υπηρεσία Ovi Store. Προσωπικά, μου φαίνεται σχεδόν απίθανο κάτι τέτοιο, αλλά ποτέ δε ξέρεις...

[πηγή MobileReview]
Loading