Γνωρίστε (και κερδίστε) τις θήκες OffGrid με ενσωματωμένη μπαταρία της Incipio για Samsung Galaxy & Apple iPhone!

offgrid

To www.plusmobi.net, σου δίνει την ευκαιρία κερδίσεις 2 εκπληκτικές θήκες OffGrid με ενσωματωμένη μπαταρία της Incipio για Samsung Galaxy & Apple iPhone.
Για να λάβεις μέρος στον Διαγωνισμό, ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις εδώ.  Ο Διαγωνισμός θα διαρκέσει έως τις 30/6.

Ας γνωρίσουμε όμως τα 5 κορυφαία μοντέλα της Ιncipio:

Incipio Θήκη Offgrid SHINE 3000mAh για APPLE IPHONE 6 /6S

incipio-iphone-6-cases-backup-battery-offgrid-shine-brushed-titanium-ab_1

Power up εν κινήσει με την θήκη μπαταρίας Incipio offGRID SHINE για iPhone 6/6s.

  • Ανθεκτικός, συν-φορμαρισμένος σχεδιασμός που προσφέρει διπλάσια προστασία και μπαταρία, συνδυάζοντας ένα σκληρό σώμα θήκης και ένα ανθεκτικό σε πτώσεις bumper προστασίας ΤΡΕ. Εξοπλισμένο με προστασία end-to-end και 3000mAh πρόσθετης μπαταρία, η SHINE Offgrid θήκη μπαταρίας είναι ο τέλειος σύντροφος για όλες τις καθημερινές περιπέτειες σας. Σχεδιασμός συν-Mold για ενισχυμένη προστασία της συσκευής.
  • 17 ώρες χρόνο ομιλίας επιπλέον, για "πλοήγηση" στο διαδίκτυο, downloading και live streaming που τροφοδοτείται από μια εξαιρετικά λεπτή 3000mAh μπαταρία λιθίου-πολυμερών.
  • Σκληρό κέλυφος απο brushed αλουμίνιο, προσθέτει ένα κομψό και γυαλισμένο look.
  • Eξοπλισμένο με pins φόρτισης συμβατή με το Offgrid Dock.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Incipio Θήκη Offgrid 3700mAh για S7 EDGE Galaxy

sa-759-blk

Η offGRID Θήκη Εφεδρικής μπαταρία της Incipio παρέχει επιπλέον μπαταρία όταν τη χρειάζεστε περισσότερο. Με 3700mAh, η επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου-πολυμερούς, έχει δυναμικές ικανότητες φόρτισης με πρώτη προτεραιότητα τη φόρτιση της συσκευή σας, και κατόπιν της θήκης Offgrid, έχοντας έξυπνη ευαισθησία για παύση της φόρτισης του τηλεφώνου σας όταν φτάσει στο 100%. Με τη προσθήκη 25 ωρών χρόνου ομιλίας, η θήκη Incipio Offgrid ™ είναι μια από τα πιο λεπτές στη κατηγορία της, με τέλειο φινίρισμα από μια κομψή soft-touch επίστρωση ματ που γλιστρά εύκολα στην τσέπη και την αισθάνεστε άνετα στο χέρι σας.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Ιncipio Θήκη Offgrid 3700mAh για S7 Galaxy

sa-759-blk_6

Με την Incipio offGRID Θήκη Εφεδρικής μπαταρία δεν θα βρεθείτε ποτέ με χαμηλή ένδειξη μπαταρίας όταν Galaxy S7 σας χρειάζεται περισσότερο! Η Offgrid μπαταρία, παρέχει ισχύ όταν χρειαστεί σε μια θήκη που είναι επίσης προστατευτική έναντι σε πτώσεις και χτυπήματα. Η εσωτερική 3700mAh επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου – πολυμερούς, έχει δυναμικές ικανότητες φόρτισης με 1η προτεραιότητα τη φόρτιση της συσκευή σας, ενώ διαθέτει έξυπνη ευαισθησία για παύση της φόρτισης του τηλεφώνου σας όταν φτάσει στο 100%. Μια από τις λεπτότερες στην κατηγορία της, η θήκη Galaxy S7 Offgrid διαθέτει απαλό φινίρισμα που γλιστρά άνετα στην τσέπη και είναι εύκολο στο κράτημα.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Ιncipio Θήκη Offgrid 3700mAh για S6 & S6 EDGE Galaxy

71DgDJcjjyL._SL1500

Με την Θήκη Μπαταρίας offGRID δεν θα χάσετε ποτέ κλήση. Με 3700mAh μπαταρίας, δεν θα ανησυχήσετε ποτέ πια για ένδειξη στάθμης στη μπαταρία σας!

  • Επιμηκύνετε με το πάτημα ενός κουμπιού τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο Galaxy S6 EDGR & S6 ώστε να υπερδιπλασιαστεί. Με το συμπεριλαμβανόμενο bumper αντικατάστασης η Incipio Offgrid προστατευτική θήκη γίνεται συμβατή με το νέο Galaxy S6 και με το S6 EDGE.
  • Η εμφάνιση και η αίσθηση άνεσης από το φινίρισμα της θήκης, διατηρεί την Offgrid προστατευτική θήκη χάρη στη μαλακή επίστρωση της επιφάνειας. Οι ακριβείας cut-outs εγκοπές είναι πλήρως λειτουργικές με τα πλήκτρα και οι λειτουργίες του smartphone πλήρως προσβάσιμες.
  • Τα κομψά LEDs σας παρέχουν πληροφόρηση σχετικά με το επίπεδο φόρτισης της θήκης Offgrid και χάρη στην ενσωματωμένη micro-usb σύνδεση, μπορείτε να φορτίζετε το smartphone μέσω του παρεχόμενου καλωδίου micro USB.

Με αποσπώμενο Bumper για πλήρη συμβατότητα με τα Galaxy S6 & S6 edge

Δείτε περισσότερα εδώ.

Incipio Θήκη Offgrid 2800mAh για S5 Galaxy

sa-1019-blk_ab

Η Offgrid Θήκη μπαταρίας της Incipio,επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το Samsung Galaxy S5 για διπλάσιο χρόνο, χάρη στο διπλασιασμό χωρητικότητας της μπαταρίας της συσκευής σας και μειώνοντας την ανάγκη να φορτίζετε το smartphone συχνότερα. Σας δίνει την ελευθερία να απολαύσετε το κινητό τρόπο ζωής χωρίς να ανησυχείτε για το πότε η επόμενη πρίζα θα είναι διαθέσιμη.
Με μικρό βάρος και πάχος λιγότερο από 8,8 χιλιοστά στο πάχος του τηλεφώνου, η Offgrid θήκη συνδυάζει μια κομψή, σχεδίαση χαμηλού προφίλ με προστασία υψηλών προδιαγραφών.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Incipio Θήκη Offgrid 3100mAh για S4 Galaxy

sa-093a

Η Incipio Offgrid Εφεδρική Μπαταρία Samsung Galaxy S4 θήκη έχει σχεδιαστεί για τους ενεργούς χρήστες εν κινήσει. Βολική και καινοτόμα, η θήκη μπαταρίας Offgrid ενεργοποιεί έως και 3100 mAh χωρητικότητας φόρτισης, ενώ παραμένει εξαιρετικά κομψή, λεπτή και εύκολη στη μεταφορά. Παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για να κάνετε chat με τους φίλους και την οικογένειά σας, να σερφάρετε στο διαδίκτυο, να μοιράζεστε φωτογραφίες, βίντεο και πολλά άλλα. Όταν έχουν ανάγκη από ένα push-up μπαταρίας, απλά πατήστε το ενσωματωμένο κουμπί λειτουργίας για έως και 13 ώρες επιπλέον χρόνο ομιλίας. Με εύκολη εγκατάσταση και LED ενδείξεις κατάστασης φιλικό προς το χρήστη, η Offgrid Εφεδρική μπαταρία θήκη είναι must-have λύση ισχύος για κάθε περιπέτεια!

Δείτε περισσότερα εδώ.

Loading