Παίξε δωρεάν με τις πρώτες εκδόσεις Windows μέσα από τον web browser

windows-me

Βρισκόμαστε μόλις λίγες εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του Windows 10 από τη Microsoft και περιμένουμε με μεγάλη προσμονή την υλοποίηση όλων όσων υπόσχεται η εταιρεία. Παρόλα αυτά, δεν ξεχνάμε από που ξεκίνησε την πορεία του το δημοφιλέστατο λειτουργικό σύστημα και μάλιστα έχουμε τη δυνατότητα να θυμηθούμε τις προηγούμενες εκδόσεις μέσα στον web browser μας.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα gHacks, υπάρχουν μερικές ιστοσελίδες που μας δίνουν την ευκαιρία να ξαναζήσουμε τα παιδικά μας χρόνια και να παίξουμε δωρεάν με τις πρώτες εκδόσεις Windows χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση στον υπολογιστή μας. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα παρακάτω links:

Windows 1.0.1

Windows 3.0

Windows 95

Windows 95/98/2000 Pro/NT/XP

 

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Microsoft, Misc, Software, Windows. Bookmark the permalink.
 • Senior

  τι λες τώρα windows95…

 • Μανόλης

  στα millenium δεν κάνανε προσομοίωση από φόβο μήπως κρασάρει;

 • Red Devil

  Εγώ αυτή την στιγμή έχω τα XP οπότε για μένα προσωπικά δεν είναι έκδοση που πρέπει να θυμηθώ..επιπλέον τα πρώτα Windows που γνώρισα τα οποία γνώρισα όταν πήγαινα Γυμνάσιο που ήρθα σε επαφή για πρώτη φορά με υπολογιστές ήταν τα Windows 95.Μετά τα ’98 που ήταν παρόμοια με τα 95 και μετά τα XP που τα έχω για πάνω από 10 χρόνια. (για Windows 1.0.1
  Windows 3.0 δεν έχω ιδέα ενώ με τα 2000,Pro και NT δεν ασχολήθηκα ποτέ,πήγα κατευθείαν από τα ’98 στα XP που τα έχω και σήμερα,άσχετα αν δεν έχουν υποστήριξη.)