OnePlus 2: Με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ταχύτερο από το Touch ID της Apple

oneplus2-fingerprint

Καινούργια εβδομάδα, καινούργια αποκάλυψη για το OnePlus 2, καθώς η εταιρεία επιβεβαιώνει ότι θα διαθέτει αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων ως έξτρα μέτρο ασφαλείας για τους χρήστες. Μάλιστα, η OnePlus αναφέρει ότι θα μπορούσε να τοποθετήσει τον αισθητήρα και στο OnePlus One, αλλά έκρινε ότι δεν είχε έρθει ακόμα η ώρα για μια τέτοια τεχνολογία.

"Με το OnePlus 2, ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι καλύτερος από ποτέ και μπορείς να ξεκλειδώνεις τη συσκευή σου πιο γρήγορα από το Touch ID. Ο μέσος χρήστης τσεκάρει το smartphone του περισσότερες από 200 φορές την ημέρα. Αν χρειάζεται 3 δευτερόλεπτα για να βάλει το PIN ή το σχέδιο που ξεκλειδώνει τη συσκευή του, τότε ξοδεύει περισσότερο από μία ώρα κάθε εβδομάδα από τον χρόνο του"

Υπενθυμίζουμε, από προηγούμενες διαρροές, ότι το OnePlus Two πιθανότατα θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις με οθόνη 5.5” Full HD (ή QHD), 64bit octa-core επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 810 v2.1, επεξεργαστή γραφικών Adreno 430 GPU, 3GB/4GB RAM, αποθηκευτικό χώρο 32GB, κάμερα 16MP, υποδοχή USB-Type C, εμπρόσθια κάμερα 5MP και λειτουργικό σύστημα OxygenOS βασισμένο στο Android 5.1 Lollipop, ενώ η τιμή του θα κυμανθεί από €300-€400.

Η παρουσίαση θα γίνει στις 27 Ιουλίου σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας.

[OnePlus]

Loading