OnePlus 5: Φήμες για αμφίκυρτη οθόνη, 6/8GB RAM, 256GB αποθηκευτικό χώρο και κεραμικό σώμα

Ανάμεσα στην πληθώρα νέων συσκευών που παρουσιάζουν οι εταιρείες στο MWC 2017 έρχονται στο προσκήνιο και φήμες για αυτές που θα δούμε αργότερα μέσα στη χρονιά. Σίγουρα μία από αυτές που περιμένουμε με ενδιαφέρον είναι και το νέο smartphone από την OnePlus, η οποία έχει κερδίσει την εκτίμηση των καταναλωτών παρά το γεγονός ότι βρίσκεται μόλις λίγα χρόνια στον χώρο.

Οι φήμες έρχονται από την Κορέα και αφορούν το OnePlus 5 και αν αναρωτιέστε τι απέγινε το OnePlus 4, τότε καλό θα είναι να γνωρίζετε ότι ο αριθμός 4 θεωρείται γρουσούζικος στην Κίνα. Σύμφωνα, λοιπόν, με την πηγή, το OnePlus 5 θα διαθέτει αμφίκυρτη οθόνη, 6GB ή 8GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο έως 256GB, ενώ η κατασκευή του θα είναι κεραμική.

Σε ό,τι αφορά τον επεξεργαστή, η OnePlus λέγεται ότι είτε θα περιμένει να τελειώσει η αποκλειστικότητα της Samsung για το Snapdragon 835 SoC, είτε θα χρησιμοποιήσει τον Snapdragon 821, όπως η LG στη δική της ναυαρχίδα. Τέλος, οι κάμερες θα είναι ιδιαίτερα ισχυρές με αισθητήρα 23MP στην πλάτη και 16MP στην πρόσοψη για selfies.

Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να κλειδώσουμε κάτι από τα παραπάνω, γι' αυτό κρατήστε μικρό καλάθι.

[via]

Loading