Πάλεψε για τη ζωή σου στον online προσομοιωτή πνιγμού [Video]

GuyCotten_ATripOuttoSea

Παρά το γεγονός ότι ζούμε σε μια χώρα με παράδοση στη ναυτιλία και πλήθος παραλιών, κάθε χρόνο παρουσιάζουμε αύξηση στα θύματα πνιγμών είτε επειδή δεν γνωρίζουν να κολυμπούν, είτε λόγω έλλειψης εξοπλισμού ή υπερεκτίμησης δυνατοτήτων. Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά για το ποιος ή τι ευθύνεται για την κατάσταση, αλλά ίσως είναι καλύτερο να απασχοληθείτε με το Sortie En Mar.

Πρόκειται για μια ιστοσελίδα που δημιούργησε η εταιρεία Guy Cotten σε συνεργασία με τη διαφημιστική BBDO για να ευαισθητοποιήσει τους Γάλλους σχετικά με την αναγκαιότητα ύπαρξης σωσιβίων. Ουσιαστικά, είναι ένας online προσομοιωτής πνιγμού όπου καλείστε να scrollάρετε συνεχώς για να κρατήσετε τον πρωταγωνιστή στην επιφάνεια.

Δοκιμάστε τις δυνάμεις σας εδώ.

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+

This entry was posted in Featured, Internet, Misc. Bookmark the permalink.
  • Ναι, και με αυτή την ενέργεια θα ευαισθητοποιηθούν!

  • Μανώλης

    5:03! Αλλά ομολογώ ότι βοηθάει πολύ το ποντίκι μου. Έχει πανεύκολο scrolling.

  • George Kakaratsios

    Το βασικο ειναι η ψυχραιμια. Ο πανικος σκοτωνει περισσοτερους απο οτι η κουραση η η υποθερμια. Εαν κουραστεις ξαπλωσε ανασκελα. Θα επιπλευσεις και παραλληλα ξεκουραζεσαι. Ειναι ομως ευκολο να χασεις τον προσανατολισμο σου ετσι. Εαν φορας μπλουζα επ ουδενι μην την βγαλεις. Το βρεγμενο υφασμα της μπλουζας μετατρεπεται σε σωσιβιο εαν εκπνεεις μεσα της. Επισης σε προφυλασει απο την υποθερμια. Εαν βρεθεις ξαφνικα κατω απο την επιφανεια της θαλασσας (σκαφος που βυθιζεται) στασου μια στιγμη ακινητος να προσανατολιστεις.

  • Antreas Arkoudi

    thank you for the info