Παιχνιδάρα δωρεάν στο Epic Games Store!

Το Epic Games Store επιστρέφει με ένα ακόμη εβδομαδιαίο δώρο που αντικαθιστά το διπλό δώρο της προηγούμενης εβδομάδας. Πρόκειται για το εξαιρετικό Ghostrunner, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για να το προσθέσετε δωρεάν στις βιβλιοθήκες σας και να κρατήσετε για πάντα μέχρι και την επόμενη Πέμπτη 18 Απριλίου 2024. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το κατάστημα προσφέρει δωρεάν το Ghostrunner, με την προηγούμενη να γίνεται κατά τη διάρκεια των εορτασμών για το τέλος του έτους 2023. Ωστόσο, εκείνη η προσφορά διαρκούσε μόνο για 24 ώρες, οπότε αν δεν το προλάβατε τότε έχετε μια ακόμη ευκαιρία.

Αυτό το γεμάτο δράση platformer σας βάζει να αναλάβετε το ρόλο ενός cyberpunk ninja που διαθέτει την ικανότητα να κάνει υπεράνθρωπες κινήσεις, όπως τρέξιμο στον τοίχο, εξορμήσεις στον αέρα και να γλιστράει στις πλευρές φουτουριστικών κτιρίων με στυλ. Στη μάχη, μπορείτε ακόμη και να αποφεύγετε ή να εκτρέπετε τις σφαίρες χρησιμοποιώντας μια ειδική ικανότητα bullet-time και το αξιόπιστο katana σας. Υπάρχει όμως μια μικρή παγίδα σε όλες αυτές τις ικανότητες. Τόσο οι εχθροί όσο και ο χαρακτήρας του παίκτη πεθαίνουν με ένα χτύπημα, πράγμα που σημαίνει ότι οι εξαιρετικά ισχυρές και έξυπνες δεξιότητες μάχης πρέπει να χρησιμοποιούνται με τον σωστό τρόπο και με ακριβή συγχρονισμό.

Σκαρφαλώστε στον Dharma Tower, το τελευταίο καταφύγιο της Ανθρωπότητας, μετά από μια παγκόσμια καταστροφή. Ανεβείτε από τον πυθμένα στην κορυφή, αντιμετωπίστε τον τυραννικό Keymaster και πάρτε την εκδίκησή σας. Καθώς οι πόροι μειώνονται, οι ισχυροί κυνηγούν τους αδύναμους και το χάος απειλεί να εξαφανίσει την ελάχιστη τάξη που έχει απομείνει. Πλησιάζει η αποφασιστική τελευταία μάχη. Μια τελευταία προσπάθεια να διορθώσετε τα πράγματα πριν η Ανθρωπότητα βρεθεί στο χείλος της εξαφάνισης.

Ghostrunner - [Epic Games Store Link]

Loading