Βάφτισαν το κοριτσάκι τους...Like, προς τιμήν του Facebook!

Στη χώρα μας συνηθίζεται οι γονείς να βαφτίζουν τα παιδιά τους ανάλογα με το όνομα του παππού ή της γιαγιάς, ενώ στο εξωτερικό δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν το όνομα κάποιου διάσημου (π.χ. Ronaldo στα 90s).

Facebook Baby Like

Όμως, οι Lior και Vardit Adler από το Ισραήλ, αποφάσισαν να βαφτίσουν τη νεογέννητη κόρη τους με το όνομα....Like, προς τιμήν της αντίστοιχης επιλογής στο Facebook, αν και στις δηλώσεις τους δίνουν διαφορετική εξήγηση:

"Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε στα παιδιά μας ονόματα που δε χρησιμοποιούνται πουθενά αλλού στον κόσμο, τουλάχιστον όχι στο Ισραήλ. Κάποτε οι άνθρωποι έδιναν ονόματα από τη Βίβλο για συμβολικούς λόγους, οπότε το όνομα που επιλέξαμε είναι ο πλέον δημοφιλής συμβολισμός στον κόσμο. Άλλωστε, θα μπορούσε να είναι η μοντέρνα έκδοση του παραδοσιακού Εβραϊκού ονόματος Ahuva, που σημαίνει 'αγαπητός'. Σίγουρα κάποιοι θα απορήσουν, αλλά είναι το κοριτσάκι μου"

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα πρώτα δύο παιδιά του ζευγαριού έχουν εξίσου "παράξενα" ονόματα, Dvash (μέλι) και Pie, αλλά σε σύγκριση με το Like μοιάζουν φυσιολογικότατα. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκαν από το Γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων για το εάν σκέφτηκαν τις αντιδράσεις του παιδιού όταν μεγαλώσει, απάντησαν:

"Ελπίζουμε να της αρέσει. Παρεπιπτόντως, τη ρωτήσαμε αλλά δεν απάντησε"

Η αλήθεια είναι ότι το Like μοιάζει καλύτερο από το Facebook, όνομα που επέλεξαν κάποιοι γονείς από την Αίγυπτο για να βαφτίσουν το κοριτσάκι τους (όλα τα θυληκά υποφέρουν...).

Τα συμπεράσματα δικά σας....

[πηγή Ubergizmo]
Loading