Pebble 2, Pebble Time 2 και Pebble Core: Οι νέες φορετές συσκευές της εταιρείας σαρώνουν το Kickstarter [Video]

pebble_2

Η Pebble επιστρέφει στην πλατφόρμα χρηματοδότησης Kickstarter με τρία νέα wearables, τα Pebble 2, Pebble Time 2 και Pebble Core. Τα πρώτα δύο έρχονται να διαδεχθούν τα άκρως επιτυχημένα Pebble και Pebble Time, ενώ το τρίτο αποτελεί ένα ολοκαίνουργιο προϊόν.

Το Pebble 2 διαθέτει οθόνη τεχνολογίας e-paper, ενσωματωμένο μικρόφωνο, αισθητήρα μέτρησης καρδιακού παλμού, φυσικής δραστηριότητας και ύπνου, ενώ είναι αδιάβροχο σε βάθος έως 30 μέτρα. Η αυτονομία του αγγίζει τη μία εβδομάδα. Θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο σε τιμή $129, ωστόσο, όσοι στηρίξουν νωρίς την προσπάθεια στο Kickstarter θα πληρώσουν $99.

Pebble-Time-2

Το Pebble Time 2 έρχεται με μεγαλύτερη οθόνη από το Pebble 2 (53% μεγαλύτερη), η οποία είναι επίσης τεχνολογίας e-paper, αλλά έγχρωμη. Προσφέρει τους ίδιους αισθητήρες με το Pebble 2, είναι αδιάβροχο με σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι, αλλά διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία για αυτονομία 10 ημερών. Θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο σε τιμή $199, με τους early backers να το βρίσκουν στα $179.

Pebble-Core

Το Pebble Core είναι μια ιδιαίτερη συσκευή που απευθύνεται σε δρομείς και...hackers. Οι δρομείς θα εκμεταλλευτούν το ενσωματωμένο GPS, τις κεραίες WiFi, Bluetooth και το 3G module για να streamάρουν μουσική από το Spotify. Διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 4GB και η μπαταρία προσφέρει αυτονομία 5μιση ωρών. Υποστηρίζει, επίσης, ασύρματη φόρτιση. Θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο σε τιμή $99 ($69 για τους early backers).

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε πως τα πηγαίνουν στο Kickstarter, έχουν ήδη διαλύσει τον στόχο του $1 εκατ. (ξεπέρασαν τα $6 εκατ.) και απομένουν ακόμη 35 ημέρες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας...

Loading