PES 2015: Μάθε όλες τις καινοτομίες της νέας έκδοσης!

pes2015_konamistadium_overlook_1404378154

‘The Pitch is Ours!’ – H KONAMI ορίζει το χρονοδιάγραμμα του PES 2015 και φέρνει πίσω τους συναρπαστικούς ρυθμούς και τις μοναδικές εμπειρίες που θα προσφέρει η FOX engine – στο PlayStation 4 και το Xbox One!


“The Pitch is Ours…”

Το PES 2015 επικεντρώνεται στο γήπεδο. Μέσα από τις συνδυασμένες προσπάθειες της ομάδας του Τόκυο και της PES Productions στο Windsor, θα αναπαραχθούν όλες οι στιγμές ενός συναρπαστικού αγώνα ποδοσφαίρου με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο. Το PES 2015 θα ορίσει την επιστροφή στις βασικές αξίες του PES για απόλυτο έλεγχο, εξαιρετικά ευαίσθητο χειρισμό και έμφαση στο gameplay, όπου ο χρήστης μπορεί χωρίς εμπόδια να παίξει όπως ακριβώς θέλει. Η KONAMI έχει δουλέψει σε όλα τα σημεία ώστε κάθε πάσα, κάθε σουτ και κάθε κίνηση εκτός φάσης να είναι επιτέλους ισορροπημένη ώστε το αποτέλεσμά της να προσφέρει τη μεγαλύτερη ικανοποίηση στον παίκτη και στον τρόπο που προβάλλεται στο γήπεδο. Η συνολική εμπειρία του PES 2015 είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

Ορίζοντας τις 3 αρχές ενός σύγχρονου ματς, οι PES Productions έστησαν από την αρχή τους μηχανισμούς των σουτ και του τερματοφύλακα.

Excitement Of Goals

Ένα νέο σύστημα σουτ επιτρέπει μία τεράστια γκάμα από διαφορετικές εκτελέσεις χωρίς περιορισμούς, με απόλυτο έλεγχο και διαφορετικά επίπεδα δύναμης. Η αντιμετώπιση πολλών διαφορετικών στυλ επιθέσεων ορίζει και το νέο ρόλο του τερματοφύλακα, ώστε ενστικτωδώς να μπορεί να κλείσει τα κενά και να προβάλει και αυτός με τη σειρά του τεράστια ποικιλία στους τρόπους αντιμετώπισης της επίθεσης, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής κέντρου βαρύτητας.

Final Pass

Με τον ίδιο τρόπο, οι επιλογές στις πάσες έχουν αυξηθεί τρομακτικά, ειδικά στην τελική πάσα, επιτρέποντας τόσο μικρά πλασέ όσο και χαμηλές δυνατές πάσες με τη χρήση νέων physics routines που εξασφαλίζουν ρεαλιστική συμπεριφορά της μπάλας σε όλες τις καταστάσεις, παρέχοντας διαφορετικές εκβάσεις ανάλογα με τις επιλογές του παίκτη.

1 on 1

Το τρίτο βασικό στοιχείο είναι η πλήρης ανανέωση του συστήματος κοντινού κοντρόλ. Η θέση του παίκτη είναι ουσιώδους σημασίας, αλλά η δυνατότητα ντρίμπλας και απώθησης του παίκτη που σε μαρκάρει θα δει τεράστια βελτίωση στο PES 2015 συνθέτοντας την πιο έντονη αγωνιστική εμπειρία.

Αυτά τα 3 κεντρικά στοιχεία υποστηρίζονται από υποσυστήματα που ολοκληρώνουν το ρυθμό και την ένταση του ματς.

 • Απίστευτα Response Times: Αστραπιαίες αντιδράσεις από το χειριστήριο στην οθόνη επιτρέπουν στους παίκτες να αντιδρούν ενστικτωδώς σε κάθε φάση.
 • Full Pitch AI: Η μηχανή του παιχνιδιού τώρα διαθέτει AI που μεταλλάσσεται συνεχώς καλύπτοντας όλες τις εξελίξεις στο γήπεδο, με αποτέλεσμα οι παίκτες να κάνουν σπριντ στον κενό χώρο, να καλύπτουν τα κενά και να δημιουργούν ευκαιρίες ακόμα και όταν βρίσκονται εκτός οθόνης.
 • Closest Control: Υπερίσχυσε ενάντια στους αμυντικούς χρησιμοποιώντας τις ειδικές προσωπικές ντρίμπλες και ικανότητες του κάθε παίκτη και όχι στάνταρ τρικ. Ο συνδυασμός των σύντομων ορμητικών σπριντ με τις παρεμποδίσεις επιτρέπει τον πιο ρεαλιστικό έλεγχο κοντινών επαφών μέχρι τώρα.
 • Case for Defence: Οι χρήστες έχουν πλήρη έλεγχο στο πότε θα παρεμποδίσουν, θα κάνουν τζαρτζάρισμα, η θα μπλοκάρουν τον επιθετικό. Η επιτυχής άμυνα εξαρτάται από τις σωστές αποφάσεις του παίκτη.

Τα θετικά της FOX Engine

Οι εκδόσεις Next-gen του PES 2015 φέρνουν επιτέλους την πλήρη ενσωμάτωση της εντυπωσιακής FOX Engine των Kojima Productions στο PES. Έχοντας κάνει την αρχή πέρσι σε εμβρυακό στάδιο της μηχανής, φέτος η πλήρης ισχύς της νέας τεχνολογίας θα συνδυαστεί τέλεια με τη δύναμη του νέου κύματος κονσολών, πράγμα που θα επιτρέψει αξεπέραστο επίπεδο τεχνικής αρτιότητας στα γραφικά καθώς και απόδοση στο παιχνίδι που μέχρι τώρα ήταν αδύνατη.

 • Behavioural Patterns: Το PES 2015 τώρα διαθέτει μία τεράστια γκάμα από παίκτες που παίζουν και συμπεριφέρονται ακριβώς όπως οι πραγματικοί αντίστοιχοι παίκτες στην κανονική ζωή. Από τότε που κυκλοφόρησε το PES 2014 μέχρι σήμερα, η KONAMI έχει αναπαράγει ρεαλιστικά πάνω από 3000 παίκτες – το PES 2015 θα εμπλουτίσει αυτό το οπλοστάσιο δίνοντας στους παίκτες αυτούς προσωπικά animations και στυλ παιχνιδιού.
 • Poetry in Motion: Η ατομικότητα των παικτών γίνεται ακόμα πιο έντονη με τα νέα ομαλοποιημένα και ανεμπόδιστα animations. Δεν γίνονται θυσίες στα animations για χάρη της γρήγορης απόκρισης, αλλά οι κινήσεις έχουν τέλεια ροή, υπολογισμένη σε real-time χρόνο και σε συνάρτηση με τη θέση του παίκτη σε σχέση με τη μπάλα και την ταχύτητά της.
 • Bring the Noise: Το PES 2015 αντικατοπτρίζει την ατμόσφαιρα ενός κορυφαίου ματς. Τα animations του πλήθους έχουν δεχτεί τρομερή βελτίωση και η ροή του αγώνα συμβαδίζει με περίπλοκες και εντυπωσιακές κινήσεις και εφέ στους θεατές.
 • Let There Be Light: Όλα τα στοιχεία των γραφικών του παιχνιδιού, από τους παίκτες και το πλήθος μέχρι το στάδιο, τώρα λούζονται στο φως από μία ενιαία real-time πηγή που φέρνει μία φυσικότητα στο σύνολο της προβολής του παιχνιδιού.

PES ID Returns

 • Η σειρά PES πάντα επικεντρωνόταν στο ρεαλισμό του παίκτη: αναπαράγοντας τις ικανότητες του και επιτρέποντας στους χρήστες να αναλάβουν το χειρισμό των μεγαλύτερων αστέρων του κόσμου. Το PES 2015 εξοπλισμένο με τη FOX Engine είναι ακόμη πιο επικεντρωμένο σε αυτό τον τομέα από τους προκατόχους του, στοχεύοντας στο να ζωντανέψει πλήρως όλους τους παίκτες – να αναδημιουργήσει όλα τα στυλ όλων των αστέρων του κόσμου.
 • PES ID: Οι ομάδες είναι στημένες όπως ακριβώς και στην πραγματική ζωή. Και ενώ οι αστέρες της κάθε ομάδας είναι αμέσως αναγνωρίσιμοι από τις κινήσεις και το τρέξιμό τους, λειτουργούν στα πλαίσια της τακτικής και του χαρακτήρα της ομάδας στην οποία παίζουν.
 • Balance of Play: Οι ομάδες αυτόματα υιοθετούν τη στρατηγική των πραγματικών αντίστοιχων ομάδων τους, είτε αυτό έχει να κάνει με ομάδες που παίζουν κλειστά με αντεπιθέσεις, είτε με επιθετικές ομάδες είτε με οποιοδήποτε άλλο στυλ.
 • Realistic Abilities: Ενώ οι μεγαλύτεροι παίκτες του κόσμου έχουν την ικανότητα να προσφέρουν εντυπωσιακές σκηνές μέσω των ικανοτήτων τους, το PES 2015 βασίζεται στις γενικότερες ικανότητες των παικτών και όχι τόσο στα ειδικά τρικ και ντρίμπλες που μπορεί να κάνει ο κάθε παίκτης. Η υπερίσχυση ενός παίκτη μέσα από τη χρήση του σωστού timing και του κοντινού ελέγχου είναι το κλειδί για το επιθετικό παιχνίδι, και μόνο όσοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν και περίπλοκες ντρίμπλες θα έχουν τη δυνατότητα να επιχειρήσουν σώσουν κάποια δύσκολη κατάσταση με αυτές, και πάλι όχι πάντα.

Με όλα αυτά σαν στόχους όμως η KONAMI δεν θα παραλείψει να προσφέρει όλα τα στοιχεία και τις επιλογές που περιμένουν οι χρήστες. Μία νέα σειρά από επιλογές θα προστεθούν στις ήδη διαθέσιμες στο PES 2015.

Βασικές Προσθήκες:

 • myClub: Τεράστιες προσθήκες στο Master League Online που θα επιτρέπει να προστεθούν παίκτες και managers με τα συγκεντρωμένα GP ή μέσω micro-transactions μέσα από τις συναλλαγές με άλλα club. Οι agents πλέον θα χρησιμεύουν στο να προσπαθούν να πετύχουν τις προσδοκίες των παικτών, ενώ δυσαρεστημένοι παίκτες θα μπορούν να χαλάσουν την ισορροπία σε μία ομάδα. Όλα αυτά θα ισχύουν και στο Offline Mode.
 • Live Updates: Κάθε βδομάδα όλες οι μεταγραφές και οι αλλαγές στις ομάδες του Αγγλικού, Γαλλικού, Ιταλικού, Ισπανικού και Βραζιλιάνικου πρωταθλήματος θα προσαρμόζονται. Επίσης θα αλλάζει και η ίδια η Player Data. Αν ένας παίκτης δηλαδή σκοράρει συνεχώς στην πραγματική ζωή, τα στατιστικά και η φόρμα του θα αλλάζουν αυτόματα και στο παιχνίδι. Αυτό θα ισχύει αυτόματα σε όλα τα online modes και εφόσον το επιθυμούν οι παίκτες θα ισχύει και στα offline.
 • Accurate Player Stats: Το σύστημα παραμέτρων και αξιολόγησης των παικτών έχει στηθεί από την αρχή, και συνεργαζόμαστε με σημαντικά community sites σε όλο τον κόσμο ώστε να δημιουργήσουμε την πιο ρεαλιστική βάση δεδομένων στατιστικών παικτών του κόσμου.
 • Adaptable Match Environments: Ο αντίπαλος σας παίζει απίστευτο passing game? Θέλετε να παίξετε βρόμικα? Μπορείτε να μην κουρέψετε το γρασίδι πολύ κοντό, ή να το ποτίσετε υπερβολικά πριν τον αγώνα. Οι παίκτες έχουν πλέον πρόσβαση σε μία τεράστια γκάμα από λεπτομέρειες.

Στους επόμενους μήνες η KONAMI θα ανακοινώσει περισσότερες πληροφορίες για το game, τα γραφικά του, τα physics της μπάλας, τις καιρικές συνθήκες και πως αυτές επηρεάζουν τη φυσική, τα νέα πρωταθλήματα, ένα επαναστατικό σύστημα ρόλων, βελτιωμένα edit modes σε παίκτες και στάδια, συστήματα online και τεχνολογία anti-cheat, όπως επίσης βελτιώσεις σε ήδη υπάρχοντα συστήματα όπως το Master League και το Become A Legend.

To PES 2015 θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4, το Xbox One και άλλα συστήματα το Φθινόπωρο του 2014.

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+

This entry was posted in Gaming, Konami and tagged . Bookmark the permalink.
 • Alexandros Metaxas

  Πολύ ωραία διαφήμιση κάνετε στο άρθρο σας όμως κατά την άποψη μου το FIFA είναι πλέον, χιλιόμετρα μπροστά. Πλέον η KONAMI τρέχει πάντα να προλάβει τις εξελίξεις και φυσικά αν δεν δώσει χρήματα για τα διακαιώματα των πρωταθλημάτων θα καταντήσει άλλο ένα PES που το βαριέσαι μέσα σε 1 μήνα. Κρίμα

 • ΙSS PRO

  το να είσαι ο καλύτερος στο PRO ”μετράει”,το να είσαι ο καλύτερος στο FIFA δε λέει τίποτα..

 • Antonis

  Φίλε πριν πάνω από μια δεκαετία που το FIFA ήταν ανύπαρκτο κι ας είχε όλα να δικαιώματα, το pro είχε όλη την Εθνική Ολλανδίας με ονόματα τύπου Orange4256 και η Βραζιλία ήταν Roberto Larcos και Ravoldi και παρόλα αυτά ήταν αιώνες μπροστά! Αν παίζεις ποδοσφαιράκι για να βλέπεις τις επίσημες εμφανίσεις και τα ονόματα πρωταθλημάτων σωστά, καλά κάνεις και παίζεις FIFA, άσε το pro γι αυτούς που δίνουν έμφαση στο gameplay.

  ΥΓ. Απογοητεύτικα κι εγώ με το pro 2014 και γενικότερα με τα τελευταία pro, πολύ FIFA έχουν αρχίσει να γίνονται

 • Alexandros Metaxas

  Όταν έλιωνα εγώ και η παρέα μου μερόνυχτα το Pro 04 εως 06 έλεγα ότι δεν θα υπάρξει ποτέ καλύτερο ποδοσφαιράκι. ¨Ομως έπιασα στα χέρια μου το FIFA 13,14 και είδα ότι το gameplay είναι καλύτερο. Το ξέρω ότι μπορεί να μην το δέχεστε αυτό αλλά αν δεν το έχετε δοκιμάσει δεν έχετε ολοκληρωμένη άποψη.

  ΥΓ. Ένα πολύ συμαντικό στοιχείο του ΦΙΦΑ είναι ότι έχει τρομερή ατμόσφαιρα στο σύνολο (γήπεδο,τακλιν κλπ). Μου θυμίζει εκείνο το καταπλκηκτικό patch για το PRO που είχε σημαίες και συνθήματα. Τώρα τα patch για το PRO μόνο bug κάνουν (pc version).

 • Gauros Shinigami

  Το pro εχει πεθανει εδω κ χρονια, μεχρι το pro 6 το επαιζα φανατικα, τωρα τα τελευταια χρονια το φιφα ειναι με διαφορα καλυτερο… καλυτερο κ βαθυ gameplay, φοβερη ατμοσφαιρα γηπεδου, μεγαλη ελευθερία.

  Οσο για το προ, πρεπει να ειμαστε η μοναδικη χωρα που το υποστιριζει ακομα τοσο πολυ παρα τα χαλια που εχει πλεον.

 • Σκαλαμπρίνης

  Το τελευταίο πραγματικά καλό Pro ήταν το PES6. Από το PES2008 και μετά, το Fifa έχει πάρει τα σκήπτρα σε κάθε τομέα. Gameplay, γραφικά, multiplayer, ποικιλία modes, κριτικές και φυσικά στις πωλήσεις. Το ότι το PES ήταν καλύτερο πριν σχεδόν 10 χρόνια δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Αν ήταν έτσι θα παίζαμε ακόμα Tekhan World Cup ή έστω Kick Off.

  Κάθε Σεπτέμβρη όμως ζούμε το εξής καταπληκτικό. Τη νοοτροπία: “Εδώ στο Ελλάντα παίζουμε όλοι Μπρο, δεν υπάρχει κανένα Fifa. Πλειστέισιο, Μπρο και ξερώ ψομί (sic). Μπορεί το περσινό Μπρο να ήταν μια αισχρή μάπα, αλλά το φετινό είναι θεϊκό, είναι το καλύτερο που έχει βγει ποτέ”.

  Το ωραίο είναι πως η παραπάνω φράση ακούγεται αυτούσια ΚΑΘΕ χρόνο. Βέβαια πως γίνεται μέσα σε 12 μήνες το “καταπληκτικό” Προ να μετατρέπεται σε μάπα είναι άλλη ιστορία…

  Το Fifa δεν είναι τέλειο (κάθε άλλο), αλλά σύγκριση μεταξύ των δύο παιχνιδιών δεν υπάρχει.

 • Σκαλαμπρίνης

  Μετρούσε το 2006. Καλώς ή κακώς τώρα πάμε για 2015. Η συντριπτική πλειοψηφία παίζει Fifa (εντός και εκτός Ελλάδας), οπότε εκεί είναι ο ανταγωνισμός.

 • Χρήστος

  εγώ το παίζω από το πρώτο iss στα ιαπωνέζικα και πάντα είχε arcade χαρακτήρα. το 14 δεν παιζόταν με τίποτα και πήρα το fifa στο ps4 (βέβαια μόνο αυτό υπάρχει). Πάρα πολύ καλό το fifa 14, είχα από το 2000 να ασχοληθώ. βέβαια πάντα περίμενα να μάθω νέα από το pro 15, αν είναι και αυτό μούφα, fifa.

 • Σκαλαμπρίνης

  ISS είχα παίξει κι εγώ, αλλά δεν μου λέει τίποτα. Θέλω να παίζω το ποδοσφαιράκι που ανά πάσα στιγμή είναι καλύτερο, όποιος κι αν είναι ο τίτλος του.

  Δεν είναι όμως ότι το PES2014 ήταν κακό. Είναι πως από το φθινόπωρο του 2007 μέχρι σήμερα, δεν έχει βγει ούτε ΕΝΑ Προ της προκοπής (παρ’ ολ’ αυτά κάποιοι εξακολουθούν να το θεωρούν καλό).

  Πχ. το PES2014 είχε πάρει πολύ καλές κριτικές τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του. Άσχετα αν τελικά μόλις κόπασε ο αρχικός ενθουσιασμός αποδείχθηκε ότι ήταν μία από τα ίδια.

  Το δε Fifa δεν έγινε καλό εν μία νυκτί. Μεσολάβησε ο εκ βάθρων επανασχεδιασμός του παιχνιδιού το 2006, η πρώτη next gen έκδοση με το Fifa07 (μόνο για κονσόλες), το καταπληκτικό Euro08 (που διόρθωσε τα κυριότερα προβλήματα του Fifa08, πχ GKs-κεφαλιές) ενώ η αντίστοιχη έκδοση για PC κυκλοφόρησε μόλις με το Fifa11 (όταν στις κονσόλες το παιχνίδι ήδη υποστήριζε 11vs11 multiplayer).

  Στο μεσοδιάστημα υπήρχε κόσμος που αγνοούσε ότι υπήρχαν δύο ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικά Fifa (αυτό του 360/PS3 και αυτό του PC) και έλεγαν κυριολεκτικά ό,τι τους κατέβαινε στο κεφάλι (πχ. ότι το Προ παρέμενε καλύτερο του Fifa, ακόμα και στις next gen κονσόλες).

  Από το Fifa11 μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.Υπάρχει ένα ποδοσφαιράκι που είναι καλύτερο σε όλα τα format και σε όλα τα επίπεδα (gameplay κλπ) και ένα ποδοσφαιράκι που είναι ο τέως… βασιλιάς και ασχολούνται μαζί του κυρίως στην Ελλάδα.

  Δεν νομίζω πως από την τελευταία πενταετία (τουλάχιστον) έχουν υπάρξει πολλοί που αποφάσισαν να δοκιμάσουν και τα δύο παιχνίδια και να προτίμησαν το Προ.

 • Παρπερογλου

  γιαυτό υπάρχουν τύποι κολλημένοι σαν εσένα, γραφικοί, ρομαντικοί που χάρη σε αυτούς δεν υπερφορτόνεται ο server της EA στην Ελλάδα.

 • Antonis

  Είσαι πολύ λάθος, παραδέχτηκα τα λάθη του pro, παίζω FIFA με τους φίλους μου καμμιά φορά γιατί αυτό παίζουν, οπότε μπορώ να κρίνω τι μου αρέσει περισσότερο
  ΥΓ. Δεν είμαι στην Ελλάδα οπότε μην ανγχώνεσαι αν μια μέρα το γυρίσω στο FIFA

 • Antonis

  Συμφωνώ ότι αυτά ήταν τα καλύτερα pro και κατά την γνώμη μου ότι καλύτερο έχει βγει σε ποδοσφαιράκι, πλέον προσπαθούν να τα κάνουν όλα ρεαλιστικά ενώ δεν είναι αυτό που θα το κάνει καλύτερο. Δέχομαι την άποψη, προτιμήσεις του καθενός είναι ούτως ή άλλος. Έχω παίξει αρκετά fifa για να μπορώ να κρίνω (πολλοί φίλοι μου αυτό παίζουν), δεν είμαι από αυτούς που λένε εγώ παίζω μόνο προ και τίποτα άλλο.

 • Παρπερογλου

  Μίλα λοιπόν για αυτό που σου αρέσει. Το οτι το gameplay του φιφα είναι κατώτερο απο αυτό του προ είναι κακή κρίση.

 • Βαγγελης Γεωργιου

  Ημουνα φανατισμενος μετο pro.Κατοχος ιντερνετ καφε στον Βολο(virus) παιζαμε χρονια κολλημενα το pro..μεχρι το 2014 που η konami χωρις ιχνος ντροπης εβγαλε αυτο το ξερασμα που λεγοτανε pro 2014 και εκλεψε τα λεφτα μας.Τοτε δοκιμασα fifa14 για το ps4 και αυτο ηταν….το pro δεν ξαναβγηκε ποτε απο το συρταρι….πλεον για μενα τo pro 2013 2014 ειναι ποδοσφαιρακι για παιδακια ηλικιας το πολυ μεχρι 15….για αυτον που θελει να παιξει ποδοσφαιρο εξομειωσης FIFA 14 στο ps4

 • mernick

  Ναι καλα…Παλι μαπα θα ναι….

 • foumou

  k egw akouga fifa k evgaza afrous mexri to 2012 alla otan oi typades ths konami apofasisan na mas trollaroun mes th mapa..to gyrisa sto fifa..sto gameplay den tithetai kan thema sygkrishs pleon,alla se atmosfaira ghpedou deixnei pio “zesto” k sto master league den se mpoukwnei me tosh plhroforia opws to fifa…elpizw to pes 15 na exei ena aksioprepes gameplay wste na aksizei na ksanasxolhthoume…

 • χαχαχαχα

  ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΔΕΡΦΕ, το μονο φιφα που ειχα παρει στην ζωη μου ηταν αυτο με την ελληνικη περιγραφη μια φορα και καποτε,οταν πηρα το φιφα 14 στο ps4 με κοροιδευαν , πλεον καταλαβαν πολλοι πως το pes ειναι παιχνιδι και το fifa ποδοσφαιρο για οσους εχουν ιδεα απο αυτους, για αυτους που τους φτανει να παιζουν και να βαζουν γκολ με “κολπο” καθε 5 λεπτα απο το κεντρο και με εναν ποδοσφαιριστη να περνανε 10 ας παιξουν pes , για ολους τους αλλους που γουσταρουν ποδοσφαιρο solo fifa

 • Antonis

  Άκου να δεις εσύ μπήκες να σχολιάσεις σε ποστ για το προ όχι εγώ στου ΦΙΦΑ, οπότε προσπάθησε να πείσεις τον εαυτό σου λίγο ακόμα διαβάζωντας άρθρα του προ

 • Νικος

  Γιατι μαλλον οι πιο πολλοί ειστε άσχετοι το pes ειναι φοβερό τωρα τι λέτε δε καταλαβαίνω ,ειδικά το pes14 ειναι καταπληκτικό αλλα δύσκολο για τους πιο πολλούς ,παίξτε FIFA που ειναι σαν το 5×5 που παίζω και αφήστε το pro για άλλους ,φαντάζομαι για το pes15 τι θα γράφετε … Που θα ναι πιστεύω Παιχνιδαρα….