PES 2016: Μάθε τα πάντα για τη νέα έκδοση

image02

Το PES 2016 φέτος θα έχει δυναμικό σύστημα καιρού για πρώτη φορά, μαζί με βελτιωμένα οπτικά εφέ, ένα ενισχυμένο σύστημα σύγκρουσης, την ικανότητα να ελέγχουμε εμείς οι ίδιοι τους πανηγυρισμούς των παιχτών καθώς και νέους σχολιαστές, τον Peter Drury και τον Marco Hagemann.

Η αποκλειστική επετειακή έκδοση και η ψηφιακή προ-παραγγελία θα είναι διαθέσιμες μέσω PS3 και PS4 και θα περιέχουν και πολλά bonus.

Day One Edition (all platforms)

 • Θα λάβουμε τον Neymar Jr. ως δανεικό
 • Εναν παίχτη από την TOTY του 2014 του 2014
 • 10.000 GP επί 20 εβδομάδες
 • 10 recovery items
 • 3 συμβόλαια παιχτών

Επετειακή έκδοση (PS4/PS3 μόνο)

 • Θα λάβουμε τον Neymar Jr.
 • Έναν παίχτη από την TOTY του 2014
 • 10.000 GP επί 20 εβδομάδες
 • 20 recovery items
 • 5 συμβόλαια παιχτών
 • 1000 myClub coins
 • Steelbook

Ψηφιακή προ-παραγγελία

 • Θα λάβουμε τον Neymar Jr.
 • Έναν παίχτη από την TOTY του 2014
 • 10.000 GP επί 20 εβδομάδες
 • 20 recovery items
 • 5 συμβόλαια παιχτών

Φρέσκo Gameplay

Συναρπαστική εξέλιξη επιβεβαιώνοντας πως η σειρά PES έχει την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού.

Σύνθετο σύστημα σύγκρουσης

Η φυσικότητα του σύγχρονου παιχνιδιού έχει βελτιωθεί στο PES 2016 με σημαντικά ανανεωμένο σύστημα σύγκρουσης, υπολογίζοντας πώς αλληλεπιδρούν οι παίκτες και δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα, ανάλογα με το είδος της πρόσκρουσης.

Εναέρια Δύναμη

Με το νέο σύστημα σωματικότητας οι αερομαχίες είναι μια εντελώς μοναδική εμπειρία του PES 2016.

Χρησιμοποιήστε τον αριστερό μοχλό για να αντιμετωπίσετε τον αντίπαλο ή να διαταράξετε έναν μεγαλύτερο, πιο ισχυρό παίκτη ή να βρείτε την καλύτερη θέση για να κάνετε την κεφαλιά.

Έλεγχος 1v1

Στο PES 2016 ο έλεγχος του 1v1 έχει ενισχυθεί, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα κινήσεων.
Οι χρόνοι ανταπόκρισης έχουν βελτιωθεί, επιτρέποντας στους παίκτες να ελίσσονται σε δύσκολες συνθήκες.

Αυτό ωφελεί επίσης τις αναβαθμισμένες κινήσεις προσποίησης που επιτρέπουν ξαφνική αλλαγή κατεύθυνσης ενός παίχτη που μπορεί να κάνει τους αμυντικούς να χάσουν την ισορροπία τους.

Οι καταστάσεις 1v1 προσφέρουν τώρα συναρπαστικές στιγμές ακριβώς όπως στον πραγματικό αγωνιστικό χώρο και προσφέρουν ευκαιρίες.

Στο PES 2016 οι παίκτες μπορούν να ελιχθούν απότομα και ευέλικτα και να μπερδέψουν τον αμυντικό μετατρέποντας τις φάσεις όπως ακριβώς μπορούσατε να τις είχατε φανταστεί στην πραγματικότητα.

image03

Τέλεια άμυνα

Κάνοντας tacklin στον κατάλληλο χρόνο αυτό θα προκαλέσει στον επιτιθέμενο παίχτη να χάσει την μπάλα και αμέσως να έρθει στην κατοχή σας.

Ο συνδυασμός 2-3 παικτών θα είναι διαθέσιμος μέσω της βελτίωσης της έννοιας της στρατηγικής ομάδας, η οποία εξαρτάται από το είδος της τακτικής που έχετε ορίσει για την ομάδα σας.

Goal Keeper ID

Σε μια προσπάθεια να βελτιωθεί η ποιότητα και να προστεθεί μοναδική ατομικότητα στην απόδοση, νέες παράμετροι τερματοφύλακα έχουν προστεθεί που ποικίλουν σε πολλές περιστάσεις. Αυτό προσθέτει χαρακτήρα στους παίκτες, οι οποίοι θα μπορούν να υπολογίζουν αν μπορούν να πιάσουν την μπάλα αντί να την διώξουν με μπουνιές, ή αν είναι καλύτερα να αποκρούσουν μακρινά σουτ.

Celebration Control

Οι παίκτες θα έχουν τον πλήρη έλεγχο των πανηγυρισμών μετά από κάποιο goal ώστε να μεγιστοποιήσουν τον ενθουσιασμό τους όταν σκοράρουν.
Αυτό θα γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού.

Θεμελιώδεις αλλαγές

Νέες σημαντικές βελτιώσεις σε όλες τις σημαντικές λειτουργίες και χαρακτηριστικά.

Νέο Master League

Το διάσημο και εξαιρετικά δημοφιλές Master League θα δεχτεί μια συνολική αναμόρφωση, επιτρέποντας στους χρήστες να βυθιστούν στον διοικητικό κόσμο του ποδοσφαίρου. Κάθε στοιχείο έχει επανασχεδιαστεί , από το μενού μέχρι και το νέο σύστημα μεταγραφής παικτών.

Νέα Visuals

Εκμετάλλευση των πολλών εξελίξεων της Fox Engine. Οι εικόνες έχουν δεχθεί τεράστια αναβάθμιση. Για παράδειγμα οι παίκτες θα βουτάνε στην βροχή για να κερδίσουν την κατοχή. Νέος νυχτερινός φωτισμός και πραγματική υφή χλοοτάπητα είναι μεταξύ μερικών από τις πολλές βελτιώσεις.

Δυναμική Καιρού

Για πρώτη φορά στη σειρά PES, έχει εισαχθεί η δυναμική καιρού, με την ευκαιρία της έναρξης της βροχής κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και όχι από την αρχή. Σε συνδυασμό με την ολοένα και πιο ρεαλιστική φυσική μπάλα, η βροχή αλλάζει το πώς το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί με την επιτάχυνση, και τους λιγότερο ικανούς παίκτες να είναι πιθανό να παγιδεύονται. Ο αμυντικός θα είναι πιο πιθανό να γλιστρήσει και να πέσει. Αυτό το χαρακτηριστικό εφαρμόζεται σε όλους τους τρόπους offline, συμπεριλαμβανομένου του Master League, και αποτελεί σημαντικό στοιχείο για να αποφασιστεί η έκβαση του αγώνα.

image04

Ανθρώπινη κίνηση

Προσπαθώντας να γίνει πιο ρεαλιστική η κίνηση του παίκτη, 3 νέα animation έχουν προστεθεί. Οι τερματοφύλακες έχουν τώρα μια πληθώρα από κινήσεις ενώ τα σουτ, οι πάσες, οι τρίπλες και τα τάκλιν θα αλλάζουν animation ανάλογα με την περίσταση. Οι παίκτες θα διαμαρτύρονται όταν ένα φάουλ δεν δίνεται, είτε θα φωνάζουν στον συμπαίκτη τους, όταν η μπάλα δεν δίνεται σωστά. Ο νέος έλεγχος 1v1 επωφελείται επίσης από αυτό.

Ball Physics

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει την σειρά να κάνει τεράστια πρόοδο όσον αφορά την κίνηση της μπάλας και το PES 2016 έχει νέα επίπεδα ρεαλισμού. Κάθε γύρισμα, Bobble και ricochet έχει υπολογιστεί με τη χρήση πραγματικής μπάλας κρατώντας την κάθε στιγμή στο παιχνίδι μοναδική και απρόβλεπτη.

Βελτίωση της ποιότητας

Πολλά σημαντικά στοιχεία έχουν αναβαθμιστεί σύμφωνα με το feedback των fans.

myClub

Από την έναρξη της λειτουργίας στο PES 2015, το myClub έχει ενημερωθεί σε εβδομαδιαία βάση, και έχει βελτιωθεί περαιτέρω με βάση τα σχόλια των χρηστών για το PES 2016. Χρησιμοποιήστε GP μέσω των αγώνων ή των myClub coins για να ζήσετε την ρεαλιστική διαχείριση των συλλόγων σε συνδυασμό με τους παίκτες να προσπαθούν να είναι ισχυρότεροι στην ομάδα σας. Επιλέξτε τον manager, εξετάστε τους προπονητές, και δημιουργήστε τη στρατηγική που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Φτιάξτε την ομάδα σας, δημιουργήστε την κληρονομιά σας!

Δυναμική Wide Angle Camera

Η νέα οπτική γωνία σας δίνει ένα μεγαλύτερο οπτικό πεδίο, επιτρέποντάς σας να σχεδιάζετε καλύτερα και να προσαρμόσετε τους παίκτες σας για να ανταγωνιστούν σε αερομαχίες ή να δείτε τα ευφυή πειράματα που γίνονται. Ανάλογα με το πού είναι η μπάλα στο γήπεδο, η κάμερα θα γυρίσει για να βεβαιωθείτε ότι ο χρήστης έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Σχολιαστές

Νέοι σχολιαστές έχουν εισαχθεί τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στη Γερμανία, με τον Peter Drury και Marco Hagemann να μπαίνουν στην ομάδα PES.
Μια πληθώρα νέων ειδικών ιστοριών έχουν καταγραφεί όσον αφορά το Master League, σχολιάζοντας μεταγραφές παικτών, ανάπτυξη παικτών και την απόδοση της ομάδας.

Εισαγωγή Εικόνας στο PS

Το Edit mode είναι συνώνυμο με τη σειρά PES, και περαιτέρω ενημερώσεις έχουν γίνει σε αυτό το εξαιρετικά δημοφιλές μέσο.Οι χρήστες του PlayStation 4 και του PlayStation 3 έχουν πλέον τη δυνατότητα να εισάγουν εικόνες στο παιχνίδι, ώστε να διαμορφώσουν τα εμβλήματα και τις στολές των ομάδων σύμφωνα με τα γούστα τους.

This entry was posted in Gaming, Konami and tagged , . Bookmark the permalink.
 • Χάρης

  Ναι αλλά Ελληνικό πρωτάθλημα θα έχει; Μια δεκαετία το ζητάμε. Επίσης αυτό με τον καιρό μέτρησε.

 • Νικος

  Εντάξει τι να πω ειδικά το 15 απίστευτο φαντάσου το 16 ,κ μην πει κανεις για Φίφα ο καθένας εχει τη γνώμη του

 • Νικος

  Μακαρι να εχει ελληνικό αλλα ποιο ελληνικό θα γελάνε μαζί μας , μονο το online να φτιάξουν τίποτα αλλο σε ολα τα αλλα ειναι απλα πραγματικό ποδοσφαιρο

 • Αλεξανδρος Τ.

  Τι να σου πει το προ ρε φιλε?
  Αυτο το παιχνιδι βαζει τωρα πραγματα μεσα που στο φιφα ειναι απο παντα οπως πχ τον ελενχο τον πανηγυρισμων!
  Επισης η εκδοση του 15 για PC ηταν χαλια…
  Το Goal Keeper ID θα ειναι buggy και οσο για την τελεια αμυνα το βλεπω να γινεται σαν το φιφα το 15 που για να κανεις αμυνα(Οπως την εχουν στ μυαλο τους οι devalopers) πρεπει να δεις tutorial,vid στο youtube,etc ακομα και ετσι ομως με ενα Δ η αμυνα σου εκτεθηκε!

  “Στο PES 2016 ο έλεγχος του 1v1 έχει ενισχυθεί, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα κινήσεων.
  Οι χρόνοι ανταπόκρισης έχουν βελτιωθεί, επιτρέποντας στους παίκτες να ελίσσονται σε δύσκολες συνθήκες.”

  Θα εχει γινει arcade δηλαδη το παιχνιδι ακομα περισσοτερο…
  Ολα αυτα το φιφα τα εχει κανει πριν απο καιρο…Δεν ξερω πως θα τα υλοποιηση η κοναμι αλλα κατι μου λεει πως το νεο προ θα ειναι μετριο καθως θα ειναι σε ενα μεταβατικο σταδιο!

  Οσο για οσους λενε γιατι δεν εχει Ελληνικο πρωταθλημα η απαντηση ειναι γιατι ημαστε ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ γιαυτο δεν εχει…Οταν χανεις απο τα νησια φεροε(2 φορες μαλιστα) να ευχαριστεις τον θεο που θα εχει και την εθνικη σου ομαδα(Αν την εχει) και ασε το πρωταθλημα!

 • Xristos_Tse

  Άρθρο για το προ όχι για φιφα. Διάβασε το τίτλο.

 • Μανιάτης 1

  Φυσικά φίλε μου μην τρελαίνεσαι
  σε άλλους αρέσουν τα arcade βλέπε pro σε άλλους οι simulators βλέπε φιφα

 • sakis vithoulmbamba

  EXEIS ΠΟΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΕΤΣΙ?

 • sakis vithoulmbamba

  ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙς ΟΜΑΔΕς ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ ΡΕ ΦΙΛΕ

 • sakis vithoulmbamba

  ΤΟ ΜΥ CLUB EINAI POLY MOUFA το εχουν κανει ετσι για να βαζεις λεφτα και να περνεις coins ειναι σαν να σ λεει βαλε λεφτα ή κατσε λιωσε στο xpαρισμα -KAI TO PRO EXEI GINEI ΦΤΩΧΟΤΕΡΟ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 2νς2 online λες κ ειμαστε ζομπι να το παιζουμαι μονοι μας ή οπου παμε να περνουμε κ το ps μαζι,απ το φιφα θα ειθελα τον τροπο αγορας -πωλησης παιχτων ,πολυ μπροστα

 • AGGELOS

  sto fifa 16 lene oti mallon tha valoun to elliniko.

 • ΚΑΡΕΓΕΣ

  ΑΜΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΞΕΦΤΗΛΗΣΤΟΥΝΕ

 • Νικος

  Γιατι το κουράζετε, το Φίφα εχει ονόματα κ κ διάφορα αλλα καλα ,αλλα το Προ ειναι πιο ποδόσφαιρο τέλος ,και άμα γίνει σαν το Φίφα σε μερικά που λέτε μια χαρα γιατι μετα θάναι το τέλειο ποδοσφαιράκι κ όπου υπάρχει ανταγωνισμός ειναι καλυτερα για όλους

 • ΚΑΡΕΓΕΣ

  ΤΟ ΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΦΙΦΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

 • ΚΑΡΕΓΕΣ

  ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΠΕΣ 2016 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΒΙΝΤΕΟ

 • ΚΑΡΕΓΕΣ

  ΤΟ ΠΕΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

 • ΚΑΡΕΓΕΣ

  ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΝΙΩΣΩ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΠΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

 • ΚΑΡΕΓΕΣ

  ΑΜΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝΕ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ

 • Dimitris Mylonas

  Η Κοναμι οσο δεν γεμιζει το παιχνιδι με περισσοτερα πρωταθληματα και γηπεδα δεν προκειται να καταφερει ποτε τιποτα.Βαζουν ο,τι περιττη βλακεια τους ερχεται και νομιζουν οτι κατι κανανε.Χαιρονται που βαλανε τον ελεγχο πανηγυρισμων.Ε και?Πειτε μου σε ποσους απο σας μετραει αυτο.Αντε κι εβαλες γκολ κι εκανες 10 κωλοτουμπες.Αν δεν εχει πολλα πρωταθληματα,εθνικες,προκριματικα για τις εθνικες,πολλες ομαδες για να επιλεξεις που θα παιξεις,να εχεις παμπολλες επιλογες μεταγραφων,δεν κανεις τιποτα.Μια ζωη παιζω pro αλλα επαιξα και το fifa15 και στο gameplay μου αρεσαν και τα 2 αλλα τις επιλογες που εχει το φιφα το προ δεν τις φτανει.Μακαρι να ξυπνησουν εκει και να φορτωσουν το παιχνιδι με πρωταθληματα,γηπεδα και προκριματικα στις εθνικες να δειτε μετα πως θα αλλαξει το ενδιαφερον προς το καλυτερο…

 • ΚΑΡΕΓΕΣ

  ΤΟ ΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ

 • Lambros Gkotzigiannis

  Εχω διαβασει διαφορα σχολια….μερικα ειναι για τον καλαθο αχρηστων και μερικα απλα τα προσπερνω γιαι δεν χρειαζεται διαβασμα.Απλα ορισμενοι δεν μπορουν να καταλαβουν τι εστι απλο,ελευθερο,αυθεντικο,στοιβαρο γκειμπλει….αυτο ειναι το Α και το Ω σε ενα παιχνιδι…..ειδικα εμεις οι παλιοτεροι που εχουμε παιξει παιχνιδια οπως το Magalomani,Championship Manager 92,Sierra Soccer,ISS international,Civilization και πολλα αλλα σιγουρα θα καταλαβατε τι εννοω….Δεν θελουμε κυριοι ουτε ατελειωτες λιστες με πρωταθληματα,ουτε καλογυαλισμενα σηματα ομαδων,η φανταχτερες φανελες και ωραια κυπελα χωρις ελευθερια ,ουτε θελουμε αλλες τριχες σε μουσια ποδοσφαιριστων,κατεβασμενες καλτσες,τατουαζ και μορφασμους η εκπληκτικες εξεδρες και πανω…..ολα αυτα ειναι για τα σκουπιδια….
  Εγω θελω…τα εξης…
  1.Αυθεντικο,ελευθερο,ατοφιο,απλο,στοιβαρο γκειμπλει οπως το προ5 και προ6
  2.Πληρης ελευθερια δημιουργιας διοργανωσεων με οσες ομαδες και κατηγοριες εχω στο μυαλο μου
  3.Ελευθερια εισαγωγης καθε ειδους υλικων αλλαγης γραφικων…..

  Ετσι…
  Α.Εχουμε επιτελους ενα ποδοσφαιρακι που να μας εθισει με το γκειμπλει του
  Β.Εχουμε την ελευθερια να παιζουμε οτι διοργανωση γουσταρουμε και οχι να βγαζουμε χαρτια,στυλους και να γραφουμε οτι παιζουμε
  Γ.Οι πατσερς και μοντερς που εχουν το χαρισμα να κανουν παππαδες αναλαμβανουν να κανουν τα παντα….και μαλιστα δωρεαν για ολους εμας…σε σηματα,εμβληματα,φανελες,ονοματα,σχεδια,γηπεδα,χρωματα και οτι αλλο φανταστειτε ωστε να ομορφυνει το ολο σκηνικο….

  Αν δεν εχει γκειμπλει….και ολες τις αδειες του κοσμου να εχει και δωρεαν καφε να μπορεις να πας με τον Κριστιανο η το Μεσσι αν παρεςι το Μαστε Λιγκ ουδεποτε θα το παιξεις ως το τελος καθως δεν θα σε τραβαει…..

 • Pingback: PES 2016: Νέα gameplay videos από την Gamescom 2015()

 • Κώστας Θεμελής

  Τρολάρεις ε; Έπαιξα figa’15 μετά από 10 χρόνια μόνο Pro και κέρδιζα από το πρώτο παιχνίδι, εύκολα. Το απόλυτο arcade.

 • Pingback: PES 2016: Διαθέσιμο από σήμερα για Xbox One, Xbox 360, PS3, PS4 και Windows PC [Video]()

 • Dimitris Mylonas

  Ξεφτιλισου κι αλλο πεταμενε.Ουστ απο δω