Έκρηξη καινοτομίας στην IFA 2016 για τη Philips με κυρτές οθόνες, τεχνολογία UltraColor και Pop-up ασφάλεια

philips_ultracolor_monitor

[Δ.Τ.]

Μια σειρά σημαντικών καινοτομιών παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο περίπτερο της Philips στο Hall 22 στην IFA Berlin 2016, συμπεριλαμβανομένου της μεγαλύτερης κυρτής οθόνης 4Κ στην αγορά, της λεπτότερης οθόνης παγκοσμίως, οθόνες με τεχνολογία brilliant UltraColor, καθώς και της pop-up webcam για μεγαλύτερη ασφάλεια στο γραφείο.

Η MMD, brand license partner των Οθονών Philips, παρουσιάζει μια σειρά καινοτομιών για επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες στην έκθεση IFA 2016 μεταξύ 2-7 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο. Στο περίπτερο της Philips, Hall 22, οι επισκέπτες θα απολαύσουν, μεταξύ άλλων, την τεχνολογία UltraColor με τη διευρυμένη γκάμα χρωμάτων ενσωματωμένη στη λεπτότερη οθόνη της αγοράς, την πιο νέα 4Κ κυρτή οθόνη 40 ιντσών καθώς και οθόνες με pop up webcamera που εμφανίζονται όταν απαιτείται.

Κυρτές οθόνες – και η μεγαλύτερη κυρτή οθόνη 4K στην αγορά

Οι επισκέπτες θα απολαύσουν στο περίπτερο της Philips με την 40-ιντσών Brilliance Curved οθόνη, τη μεγαλύτερη 4Κ κυρτή οθόνη στην αγορά, με φανταστική εστίαση. Η συγκεκριμένη οθόνη, διαθέσιμη μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2016, αγκαλιάζει τη γραμμή όρασης δημιουργώντας περισσότερο προσωπικό χώρο και βελτιώνοντας τη συγκέντρωση. Καθώς οι χρήστες κάθονται πολύ κοντά στην οθόνη του υπολογιστή τους, η κυρτή οθόνη δημιουργεί μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία εργασίας. Οι αποστάσεις προβολής από τα άκρα και το κέντρο της οθόνης είναι ίσες - επομένως οι χρήστες δεν χρειάζεται να στρέφουν το κεφάλι τους για να δουν στα άκρα της οθόνης, και μπορούν να απολαύσουν άριστη ποιότητα εικόνας. Το γυαλί από άκρη σε άκρη και το εξαιρετικά στενό πλαίσιο ενισχύουν την αψεγάδιαστη εμφάνιση της οθόνης.

Ο Stefan Sommer, Διευθυντής Marketing & Business Management στην MMD, αναφέρει

“Η νέα κυρτή οθόνη 40 ιντσών μαρτυρεί την αδιάκοπη δέσμευση της εταιρείας να προσφέρουμε άριστη εμπειρία εικόνας στους χρήστες είτε στο γραφείο είτε στο σπίτι. Με ανάλυση 4K, το νέο αυτό μοντέλο προσφέρει εντυπωσιακή ευκρίνεια και χώρο για multitasking.”

Το 4Κ μοντέλο 40 ιντσών δεν αποτελεί τη μοναδική κυρτή οθόνη που θα παρουσιαστεί στην έκθεση: οι επισκέπτες της IFA μπορούν επίσης να θαυμάσουν την επερχόμενη Χ7 Frameless 21:9 κυρτή οθόνη 34 ιντσών. Η εξαιρετικά λεπτή οθόνη με ρυθμιζόμενο ύψος, εκθαμβωτική ανάλυση Quad HD και ενσωματωμένο ήχο, πρόκειται να κυκλοφορήσει στα τέλη του έτους.

philips_curved_monitor

UltraColor για φυσικές εικόνες

Οι τελευταίες οθόνες UltraColor εκτοξεύουν στα ύψη την αναπαραγωγή χρωμάτων δημιουργώντας πιο ακριβή χρώματα στις οικιακές εφαρμογές ικανοποιώντας με αυτό τον τρόπο τους χρήστες. Η UltraColor, υποστηρίζοντας μια ευρύτερη χρωματική γκάμα – 85-95% της γκάμας NTSC, ανάλογα με το συγκεκριμένο μοντέλο, σε αντίθεση με το κλασικό 72%– επεκτείνει το φάσμα των χρωμάτων που γίνονται αντιληπτά στην οθόνη, δημιουργώντας έτσι πιο φυσικές εικόνες με περισσότερα πλούσια και ζωντανά πράσινα, κόκκινα και μπλε χρώματα. Με ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων, οι οθόνες UltraColor διευκολύνουν τις online αγορές καθώς βλέπουμε πλέον το πραγματικό χρώμα του προϊόντος πριν ακόμα πραγματοποιήσουμε την αγορά. Οι οθόνες UltraColor δίνουν επίσης τη βεβαιότητα σε φιλόδοξους δημιουργούς βίντεο, σχεδιαστές και φωτογράφους ότι τα χρώματα στην οθόνη τους είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα.

Ο Stefan Sommer εξηγεί:

"Σε αντίθεση με τη βελτίωση που επιτυγχάνεται "πειράζοντας" τις ρυθμίσεις του λογισμικού για να διορθωθεί η ισορροπία του χρώματος, το UltraColor παρεμβαίνει στη χημεία της οθόνης και πραγματοποιεί πρωτοποριακές προσαρμογές στη σύνθεση των τσιπ χρώματος".

Η καινοτόμα αυτή τεχνολογία εμφανίζεται σε μια σειρά οθονών που παρουσιάζονται στην IFA, συμπεριλαμβανομένου των νέων οθονών E-Line, που κυκλοφόρησαν αυτό το καλοκαίρι, καθώς και τις λεπτότερες οθόνες στην αγορά - οθόνες C7, που αναμένονται μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2016. Στην IFA, θα παρουσιαστεί και το μοντέλο 24 ιντσών των οθονών Ultra Slim FHD. Παρά το βάθος των 5,2χιλ, το συγκεκριμένο μοντέλο αναπαράγει το 90% της γκάμας χρωμάτων NTSC, διαθέτει τεχνολογία Flicker-free, ευρεία γωνία θέασης καθώς και κομψό σχεδιασμό χωρίς πλαίσιο.

philips_popup_camera_monitor

Pop-up webcam που δυσκολεύει τη ζωή των camera hackers

Οι επισκέπτες που αναζητούν περισσότερη ασφάλεια στο χώρο εργασίας, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν την πρώτη οθόνη Philips με pop-up webcam. Η ολοκαίνουργια οθόνη 27 ιντσών διαθέτει webcam που εμφανίζεται όταν χρειάζεται και κρύβεται στο πλαίσιο της οθόνης τον υπόλοιπο χρόνο, αποτρέποντας έτσι πιθανούς hackers από το να «τρυπώσουν» ανεπιθύμητα. Η συγκεκριμένη οθόνη είναι άμεσα διαθέσιμη στην αγορά.

 

Loading