Λαμπερές εικόνες και στο γραφείο: Οι καινοτομίες των επαγγελματικών οθονών Philips [ISE 2017]

[Δ.Τ.]

Επιβεβαιώνοντας την αφοσίωση της στα λαμπερά χρώματα, τη φανταστική ανάλυση και την πρωτοποριακή τεχνολογία, η MMD, brand license partner των οθονών Philips, προσφέρει στους επισκέπτες της ISE 2017 την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά καινοτόμες οθόνες που κάνουν την επαγγελματική ζωή ευκολότερη και πιο παραγωγική. Η ISE (Integrated Systems Europe), η μεγαλύτερη έκθεση ολοκληρωμένων οπτικοακουστικών συστημάτων στον κόσμο, πραγματοποιείται μεταξύ 7-10 Φεβρουαρίου 2017 στο Άμστερνταμ RAI. H MMD συμμετέχει στο περίπτερο της Philips stand 10-K136.

Τα πιο σημαντικά προϊόντα της MMD

Minimal εμφάνιση για καθαρή σκέψη: στην έκθεση παρουσιάζεται η νέα οθόνη 24 ιντσών με το σχεδιασμό Moda. Η Philips 245C7QJSB δεν είναι απλώς η πιο λεπτή οθόνη της εταιρείας, αλλά είναι μια οθόνη σχεδιασμένη χωρίς πλαίσιο στις τρεις πλευρές που δημιουργεί μια πραγματικά «αόρατη» εμφάνιση και μειώνει τη διάσπαση προσοχής ενώ αυξάνει τη συγκέντρωση. Με την τεχνολογία Ultra Wide Color οι χρήστες απολαμβάνουν ευρύτερη γκάμα χρωμάτων για ακόμα πιο λαμπερές εικόνες. Οι καινοτομίες των οθονών Philips, όπως το Flicker-Free που ρυθμίζει τη φωτεινότητα για πιο σταθερή εικόνα, το SmartContrast και το SmartImage που προσαρμόζουν αυτόματα τις ρυθμίσεις ανάλογα το περιεχόμενο που απεικονίζεται, συνεργάζονται όλες μαζί για να κάνουν ακόμα πιο παραγωγικό το χρόνο εργασίας.

Ακριβής αναπαραγωγή με τις τεχνολογίες Ultra Wide Color και UltraClear: η μεγάλη οθόνη 31.5 ιντσών του μοντέλου Philips 328P6VJEB προσφέρει στους χρήστες άπλετο χώρο για να απολαύσουν ζωντανή και λεπτομερή αναπαραγωγή εικόνων σε ανάλυση Ultra High Definition. Η οθόνη συνδυάζει ανάλυση UltraClear 4K με την ευρεία χρωματική γκάμα της τεχνολογίας Ultra Wide Color καθώς και την προηγμένη τεχνολογία Vertical Alignment (VA) για υψηλή αντίθεση. Με την ευέλικτη MultiView συνδεσιμότητα και το SmartConnect για 4K stream ασυμπίεστων αρχείων βίντεο και ήχου υψηλής ανάλυσης, η οθόνη συνδέεται εύκολα με έως και τέσσερις πηγές ταυτόχρονα.

Η μεγαλύτερη 4K κυρτή οθόνη της αγοράς: Οι επισκέπτες που επιθυμούν να ξεφύγουν για λίγο από τη «φασαρία» της έκθεσης, πρέπει να δουν οπωσδήποτε την 40 ιντσών Philips BDM4037UW Brilliance Curved οθόνη. «Τυλίγεται» διακριτικά γύρω από το οπτικό πεδίο του χρήστη δημιουργώντας έτσι περισσότερο προσωπικό χώρο, ενώ δίνει την ευκαιρία να «βυθιστεί» κανείς στην οθόνη χωρίς να αποσπάται η προσοχή του από το περιβάλλον του γραφείου. Για να ζωντανέψουν τα γραφικά και οι εικόνες, η οθόνη διαθέτει ανάλυση CrystalClear 4K UHD (3840 x 2160) και ευρεία γωνία προβολής. Τα ενσωματωμένα ηχεία συμπληρώνουν την εικόνα με εκπληκτικό ήχο.

Οθόνη με pop up webcam: Ένας καλός τρόπος βελτίωσης της ασφάλειας στο γραφείο είναι η οθόνη 27 ιντσών Philips 272B7QPTKEB Quad HD που δυσκολεύει τους χάκερς να επιτεθούν μέσω κάμερας. Διαθέτει μια κάμερα που αναδύεται όταν χρειάζεται και κρύβεται στο πλαίσιο της οθόνης όταν δεν είναι απαραίτητη, αποκλείοντας κάθε πιθανή εισβολή. Για τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας (δυνατότητα εξοικονόμησης έως 80%), η οθόνη διαθέτει τεχνολογία Philips PowerSensor, η οποία «αισθάνεται» την παρουσία του χρήστη και μειώνει αυτόματα τη φωτεινότητά όταν ο χρήστης έχει απομακρυνθεί από την οθόνη.

Συνδεσιμότητα με ένα καλώδιο: Για συνδεσιμότητα επαγγελματικού επιπέδου η MMD παρουσιάζει την 25 ιντσών οθόνη Philips 258B6QUEB με σύνδεση USB Type C τελευταίας γενιάς. Η εύκολη συνδεσιμότητα με ένα μόνο καλώδιο δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν την οθόνη τους ως σταθμό σύνδεσης για κάθε USB Type C laptop. Με ένα μόνο καλώδιο, η οθόνη λαμβάνει δεδομένα βίντεο και ήχου, ενώ ταυτόχρονα φορτίζει το συνδεδεμένο laptop. Όλα τα περιφερειακά μπορούν να συνδεθούν στην οθόνη και να χρησιμοποιηθούν από το laptop μέσω της ίδιας USB Type C καλωδιακής σύνδεσης.

 

Loading