Phli Spencer: Απογοητευμένος από τις διαρροές, έχουν αλλάξει τα σχέδια για το Xbox

Κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρες ήρθαν στη δημοσιότητα πολλά από τα σχέδια της Microsoft για το μεσοπρόθεσμο μέλλον μέσα από τα έγγραφα που χρησιμοποιήθηκαν στην δικαστική διαμάχη με την FTC για την επικείμενη εξαγορά της Activision Blizzard. Ανάμεσα σε αυτά ξεχώρισαν ιδιαίτερα οι αποκαλύψεις για το μέλλον του Xbox, τα παιχνίδια της Bethesda και ο διακαής πόθος για την μάλλον απίθανη εξαγορά της Nintendo, επομένως, ήταν λογικό να υπάρξει μια σχετική τοποθέτηση από τον Phil Spencer.

Ο επικεφαλής του τμήματος Xbox απέστειλε ενημέρωση προς τους εργαζόμενους της εταιρείας και δημοσίευσε μια σύντομη δήλωση στο X (πρώην Twitter) όπου και χαρακτήρισε τις διαρροές ως απογοητευτικές για τις προσπάθειες της ομάδας του, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως πρόκειται για παλιά έγγραφα που δεν εναρμονίζονται με τα τωρινά σχέδια της Microsoft.

Γίναμε μάρτυρες συζητήσεων σε παλιά emails και έγγραφα. Είναι δύσκολο να βλέπουμε την δουλειά της ομάδας μας να βγαίνει στην δημοσιότητα με αυτόν τον τρόπο, καθώς έχουν αλλάξει πολλά από τότε και υπάρχουν άλλα πράγματα για τα οποία είμαστε ενθουσιασμένοι σήμερα και θα είμαστε στο μέλλον. Θα μοιραστούμε μαζί σας τα πραγματικά σχέδια μας όταν θα είμαστε έτοιμοι.
Ομάδα
Σήμερα ήρθαν στην δημοσιότητα χωρίς δική μας πρόθεση αρκετά έγγραφα που καταθέσαμε στο δικαστήριο στο πλαίσιο της επικείμενης εξαγοράς της Activision Blizzard. Καταννοώ ότι είναι απογοητευτικό το γεγονός, ακόμη και στην περίπτωση που κάποια έγγραφα είναι πολύ παλιά και τα σχέδια μας έχουν αλλάξει.
Γνωρίζω, επίσης, ότι παίρνουμε πολύ σοβαρά την εμπιστευτικότητα τόσο των δικών μας σχεδίων, όσο και αυτών των συνεργατών μας. Αυτή η διαρροή προφανώς δεν μας αντιπροσωπεύει. Θα μάθουμε γιατί συνέβη και θα το ξεπεράσουμε. Όλοι μας πραγματοποιούμε μεγάλες προσπάθειες και καταναλώνουμε πολύ ενέργεια στην δουλειά μας, γι’ αυτό δεν ήταν ποτέ πρόθεση μας να γίνεται γνωστή η δουλειά μας στο κοινό με αυτόν τον τρόπο. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μας κρατούν ενθουσιασμένους για το μέλλον και όταν θα είμαστε έτοιμοι θα μοιραστούμε τα πραγματικά σχέδια μας με τους gamers.
Κλείνοντας να αναφέρω ότι θαυμάζω την δουλειά που ρίχνετε στην Team Xbox για να εκπλήσσετε και να ενθουσιάζετε τους gamers. Μέσα στις επόμενες ημέρες και εβδομάδες ας μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτά που μπορούμε να ελέγξουμε: να δώσουμε συνέχεια στην τρομερή επιτυχία του Starfield, να επικεντρωθούμε στην επικείμενη κυκλοφορία του Forza Motorsport και να αναπτύξουμε παιχνίδια, υπηρεσίες και συσκευές που θα απολαύσουν εκατομμύρια gamers σε όλο τον κόσμο.
Loading