Playboy TweetGrid: Το πρώτο photo album 100% δημιουργία του Twitter! [NSFW - Video]

Λίγο πολύ όλοι αντιλαμβανόμαστε τη δύναμη των social media στις μέρες μας και προφανώς οι μεγαλύτερες εταιρίες αναζητούν τρόπους για να προσελκύσουν ακόμα μεγαλύτερο κοινό στις fan pages που διατηρούν με σκοπό να προωθήσουν τα προϊόντα τους, αλλά η προσέγγιση του Playboy στην Αργεντινή δεν έχει προηγούμενο...

Playboy TweetGrid

Συγκεκριμένα, η διαφημιστική εταιρία που ανέλαβε την προώθηση του Playboy μέσω Twitter πήρε τις φωτογραφίες από το τεύχος Οκτωβρίου με την Maria Paz Delgado και την κάλεσε σε ένα από τα δημοφιλέστερα τηλεοπτικά show της Αργεντινής (Sabado), το οποίο συχνά γίνεται trending topic στο Twitter.

Κατά τη διάρκεια του show, στήθηκε το "πλέγμα" (grid) και οι followers του Playboy έκαναν retweet τα tweets άλλων χρηστών που είχαν κάνει mention την εκπομπή Sabado. Για κάθε 15 retweets, άνοιγε ένα κουτί από το πλέγμα και σιγά σιγά αποκαλυπτόταν μια  φωτογραφία της Delgado.

Προτού τελειώσει η εκπομπή, οι χρήστες είχαν αποκαλύψει πλήρως όλες τις φωτογραφίες, με περισσότερα από 390 retweets μέσα σε μία ώρα. Στο τέλος, το album είχε εμφανιστεί σε ακόμη 29 χώρες σε όλο τον κόσμο και ο αριθμός των followers αυξήθηκε κατά 23% σε 3 ώρες!

Με αυτά τα στατιστικά στοιχεία, αποφασίστηκε στην επόμενη εκπομπή του Sabado να βάλουν μια ολοκαίνουργια φωτογραφία της Delgado, η οποία αποκαλύφθηκε προτού γίνει η δεύτερη διακοπή για διαφημίσεις.

Δείτε παρακάτω και το σχετικό video:


Playboy TweetGrid

Loading