PlayStation 4: 7 εκατ. πωλήσεις και 1.70 firmware update με δυνατότητα αποθήκευσης σε USB κ.ά. [Video]

ps4

Η Sony ανακοίνωσε επίσημα ότι ξεπέρασε τα 7 εκατ. πωλήσεις PlayStation 4 σε όλο τον κόσμο από τις 6 Απριλίου και παραδέχτηκε ότι τα πηγαίνει πολύ καλύτερα απ' ότι υπολόγιζε. Επιπλέον, έχουν πωληθεί περισσότεροι από 20.5 εκατ. τίτλοι (συμπεριλαμβάνονται τα ψηφιακά downloads), έχουν γίνει περισσότερα από 135 εκατ. shares με το αντίστοιχο κουμπί του τηλεχειριστηρίου DUALSHOCK 4 και περισσότερα από 4.9 εκατ. broadcasts σε Twitch και Ustream!

Ο Andrew House, πρόεδρος της Sony Computer Entertaiment, δήλωσε:

"Η ανταπόκριση του κοινού για το PlayStation 4 σε παγκόσμιο επίπεδο είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή και νοιώθουμε πραγματικά ευγνώμονες που το PS4 είναι η επιλογή των gamers για επόμενης γενιάς κονσόλα. Το ταξίδι του PS4 έχει μόλις ξεκινήσει και παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε δυσκολίες για να καλύψουμε τη ζήτηση, είμαστε αφοσιωμένοι να παρέχουμε όλα αυτά που ονειρεύουνται οι πελάτες μας"

Στο πλαίσιο αυτής της ανακοίνωσης, η Sony αποκάλυψε ότι σε λίγο καιρό θα είναι διαθέσιμο το firmware update 1.70  που θα φέρει νέες λειτουργίες, όπως τη δυνατότητα αποθήκευσης σε USB, προ-εγκατάσταση λογισμικού στην κονσόλα, εφαρμογή επεξεργασίας video ShareFactory, δυνατότητα προ-εγκατάστασης προ-παραγγελθέντων παιχνιδιών μερικές ημέρες πριν την κυκλοφορία τους κ.ά.

[via]

Loading