PlayStation 4: Επίσημα launch trailers, νέο Uncharted, beta για το Destiny και άλλα από την πρεμιέρα! [Videos]

sony_ps4_launch

Η μεγάλη ημέρα της Sony και του PlayStation 4 έφτασε και η εταιρεία γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας παιχνιδοκονσόλας (στις χώρες όπου ξημέρωσε ήδη η 15η Νοεμβρίου) με εκδήλωση στη Νέα Υόρκη. Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης δημοσιεύτηκαν τα επίσημα launch trailers του PS4, ενώ ιδιαίτερο βάρος έπεσε στην ανακοίνωση νέων τίτλων και πληροφορίες για ήδη γνωστά games που θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες.

Ξεκινώντας από τα τεχνικά μέρη, στα παρακάτω videos μπορείτε να δείτε το νέο UI και το κατάστημα σε περιγραφή του Eric Lempel (αντιπρόεδρος του τμήματος Sony Network Entertainment) και τα δύο launch trailers:

Σε ό,τι αφορά τα παιχνίδια, η Bungie ανακοίνωσε ότι δικαίωμα συμμετοχής στη beta έκδοση του Destiny θα έχουν όσοι προπαραγγείλουν το παιχνίδι για PS3 και PS4 (αλλά όχι όλοι ταυτόχρονα) και έπειτα θα ακολουθήσουν οι κάτοχοι Xbox 360 και Xbox One, ενώ δημοσίευσε και ένα νέο trailer με αφορμή το λανσάρισμα του PS4. Ένα μικρό χτύπημα στη Microsoft που βλέπει τους δημιουργούς της δημοφιλέστατης σειράς Halo να στρέφονται στον μεγάλο αντίπαλο.

Από τις σημαντικότερες ανακοινώσεις ήταν και αυτή της Naughty Dog (The Last of Us), η οποία ετοιμάζει νέο Uncharted για το PS4 και δημοσίευσε το πρώτο trailer! Τέλος, ο Hideo Kojima ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει αποκλειστικό DLC του Metal Gear Solid V: Ground Zeroes για το PS4, αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Infamous: Second Son (21 Μαρτίου 2014) μαζί με νέα trailers, καθώς επίσης τα Towerfall Ascension και Trine 2.

Πάντως, δεν έλειψαν οι αναφορές από τους πρώτους αγοραστές για ορισμένες συσκευές που δεν λειτουργούσαν, με τον Shuhei Yoshida να αναφέρει σε tweet ότι ο αριθμός τους είναι ελάχιστος και ότι διερευνάται το πρόβλημα. Να υπενθυμίσουμε ότι το PlayStation 4 θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 13 Δεκεμβρίου.

 

Loading