Playtv.gr: Παρακολούθησε τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ARSENAL δωρεάν, χωρίς υποχρέωση πληρωμής (1ο ημιχρ.)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-–-ARSENAL

Το playtv.gr η καινοτόμα υπηρεσία για την οποία σας ενημερώσαμε με σχετικό άρθρο εδώ, προσφέρει το 1ο ημίχρονο του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ARSENAL (21:45 σήμερα το βράδυ) δωρεάν χωρίς υποχρέωση πληρωμής.

Είσαι φοιτητής στο εξωτερικό; Ταξιδεύεις συχνά εκτός Ελλάδας; Διαμένεις μόνιμα στο εξωτερικό; Αν ναι, το Play TV είναι η τηλεοπτική υπηρεσία που αναζητούσες!

Τώρα με το Play TV, μπορείς να δεις όλα τα δωρεάν ελληνικά κανάλια (EPT 1, MEGA, ANT1, ALPHA, STAR, ΣΚΑΪ, E, EPT 3, Kontra, EXTRA, ΚΡΗΤΗ TV, 4Ε, Ζούγκλα) μαζί με το τηλεοπτικό τους πρόγραμμα, στον υπολογιστή σου, στο tablet ή στο κινητό σου.

Ξέχνα τους εκνευριστικούς περιορισμούς των web TV των καναλιών (όπως π.χ ταινίες και σειρές που δεν είναι διαθέσιμες).
Με το Play TV ολόκληρο το τηλεοπτικό πρόγραμμα των καναλιών (σειρές, ταινίες, εκπομπές κ.τ.λ.) είναι διαθέσιμο μέσω του www.playtv.gr ή μέσω του σχετικού iOS / Android app, σε εξαιρετική ποιότητα live streaming.

Για την υπηρεσία δεν είναι απαραίτητος αποκωδικοποιητής ή κεραία καθώς το Play TV είναι ουσιαστικά ένας virtual αποκωδικοποιητής που επιτρέπει την παρακολούθηση τηλεόρασης από απόσταση!

Η σημερινή προσφορά γνωριμίας του playtv.gr [Δ.Τ]:

Για να γνωρίσετε την υπηρεσίας μας, θα ανοίξουμε το κανάλι της ΕΡΤ για όλους αλλά μόνο για το πρώτο ημίχρονο.

Για να δείτε και το δεύτερο ημίχρονο όπως και όλα τα πανελλαδικά κανάλια από όποια συσκευή θέλετε και όπου και αν είστε, με μόνο £6.90 για 1 μήνα, συνδεθείτε και προσθέστε το πακέτο καναλιών για το χρόνο που σας ενδιαφέρει.

Ακόμα μην χάσετε την απίστευτη προσφορά του playtv σε όλους του εγγεγραμμένους χρήστες.

Προτείνετε σε ένα φίλο σας την υπηρεσία playtv και για κάθε νέο συνδρομητή που θα πληρώσει τουλάχιστον 1 μήνα θα προσθέσουμε 1 μήνα δώρο στον λογαριασμό σας.

Στείλτε email στο admin@playtv.gr το username σας και τα username των φίλων σας που ενεργοποίησαν την συνδρομή τους για να σας προσθέσουμε τους μήνες δώρο.

Η ομάδα του playtv

[via iPhonehellas.gr]

Loading