Polaroid Z340 Instant Digital Camera σε τιμή $300!

Μπορεί να ζούμε στην εποχή της ψηφιακής φωτογραφίας, με την αγορά να έχει γεμίσει από point-and-shoot, DSLRs και smartphones/tablets με αξιόλογες δυνατότητες λήψης, ωστόσο, οι παλαιομοδίτες αναπωλούν τις θρυλικές instant κάμερες της Polaroid.

Polaroid Z340 Instant Digital Camera

Πλέον, η εταιρία βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ξεκινά η διάθεση της Polaroid Z340 Instant Digital Camera, η οποία επιτρέπει στον χρήστη να εκτυπώσει οποιαδήποτε φωτογραφία επιθυμεί σε λιγότερο από 45 δευτερόλεπτα μετά τη λήψη!

Η Polaroid Z340 είναι η πρώτη ψηφιακή instant camera στον κόσμο, με αισθητήρα 14MP, οθόνη 2.7'' LCD, υποδοχή για κάρτα μνήμης SD και δέχεται ειδικά πακέτα χαρτιού Polaroid Zink (ανθεκτικά και αδιάβροχα), ενώ με πλήρη φόρτιση σας επιτρέπει την εκτύπωση 35 φωτογραφιών.

Polaroid Z340 Instant Digital Camera 1

Η κάμερα χρησιμοποιεί την τεχνολογία ZINK Zero Ink, ενώ ο χρήστης μπορεί να ελέγξει και να κόψει τις φωτογραφίες πριν την εκτύπωση, απευθείας από την οθόνη της.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα και εναλλακτική επιλογή, η οποία θα σας κοστίσει $299.99 (περίπου €220), ενώ το χαρτί κοστίζει $20 (περίπου €15) και περιλαμβάνει 30 φύλλα. Παραγγελίες από το επίσημο site της Polaroid.

Loading