Γυναίκα συλλαμβάνεται επειδή τραβάει βίντεο από την αυλή της!

Τα smartphones έχουν κάνει την καθημερινή χρήση της κάμερας εύκολη και γρήγορη υπόθεση. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, μπορούμε να βγάλουμε το κινητό μας τηλέφωνο και να τραβήξουμε φωτογραφίες ή βίντεο.

Όταν, όμως, κάποιος επιχειρεί να βιντεοσκοπήσει την αστυνομία την ώρα που εκτελεί το καθήκον της, μάλλον τα πράγματα φεύγουν εκτός ελέγχου, ακόμα και αν βιντεοσκοπεί από ...την ίδια του την αυλή!

Την περασμένη εβδομάδα, η Emily Good από τη Νέα Υόρκη παρατήρησε ένα περιπολικό έξω από το σπίτι της να κάνει έλεγχο στον οδηγό ενός αυτοκινήτου και αποφάσισε να καταγράψει το συμβάν από το μπροστινό μέρος του κήπου της.

Όταν η αστυνομία την ρώτησε αν ήθελε κάτι, αυτή απάντησε ότι απλά βιντεοσκοπεί, γιατί είναι δικαίωμα της! Ένας από τους αστυνομικούς, με το όνομα Mario Masic, τη διέταξε να μπει μέσα στο σπίτι και όταν αυτή αρνήθηκε, τη συνέλαβε με την κατηγορία ότι προέβη σε δηλώσεις κατά της αστυνομίας (κάτι το οποίο δε φαίνεται στο βίντεο).
Τόσο η γυναίκα όσο και οι υπόλοιποι αστυνομικοί έμειναν με το στόμα ανοιχτό, προσπαθώντας να καταλάβουν τι συμβαίνει!

Αυτή τη στιγμή, η Good κατηγορείται για παρεμπόδιση του έργου των αρχών και θα παρευρεθεί στο Δικαστήριο την ερχόμενη Δευτέρα, αν και με τις καταθέσεις των μαρτύρων και το αποδεικτικό υλικό από το βίντεο αμφιβάλλουμε αν βρεθεί τελικά ένοχη...

[πηγή HuffingtonPost]
Loading