Project Management Seminar από το Athens Tech College στις 24 Μαρτίου – 25 Απριλίου 2018

Ένα νέο σεμινάριο από το Athens Tech College, έρχεται στις 24 Μαρτίου. Το πρώτο κολέγιο τεχνολογίας στην Ελλάδα διοργανώνει hands-on εκπαίδευση για την οργάνωση, την εκτέλεση και την τελική παράδοση κάθε τύπου Project. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από τις 24 Μαρτίου έως τις 25 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Athens Tech College.

Το Project Management Seminar είναι ένα εντατικό πρόγραμμα με 30 ώρες διδασκαλία και hands-on εξάσκηση. Στόχος είναι η εκμάθηση της διαδικασίας οργάνωσης και υλοποίησης ενός project από τον σχεδιασμό του μέχρι την τελική του μορφή μέσα από τις πρακτικές και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται στον τομέα της διαχείρισης έργων. Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο καθηγητής Πληροφοριακών Συστημάτων Διοίκησης, Απόστολος Λάζαρης. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να χτίσουν τις γνώσεις τους με την χρήση του Microsoft Project Professional software.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές και απόφοιτους με σπουδές στο μάρκετινγκ, στην επικοινωνία, στην διοίκηση επιχειρήσεων, στον προγραμματισμό και σε κάθε ειδικότητα που χειρίζεται projects. Είναι ένα απαραίτητο σεμινάριο για στελέχη του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που συμμετέχουν στη διαχείριση έργων καθώς και για άτομα που θέλουν ή έχουν ξεκινήσει πρόσφατα την επιχειρηματική τους δραστηριότητα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν γνώσεις και δεξιότητες μέσα από όλα τα στάδια ενός real life project.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο http://www.athtech.gr/executive_education/project-management-seminar/

Loading