iOS

Το Project Spartan κυκλοφορεί πριν την 1η Αυγούστου!

Σε προηγούμενο post είδαμε το Project Spartan, το επίδοξο σχέδιο της Facebook για να σπάσει το μονοπώλιο της Apple στη διάθεση iOS εφαρμογών!

Στην πράξη, το Project Spartan μετατρέπει τις εφαρμογές του κοινωνικού δικτύου σε HTML5, έτσι ώστε να υποστηρίζονται από συσκευές iOS και οι χρήστες να μπορούν να τις χρησιμοποιούν μέσα από τη mobile έκδοση του Facebook!

Παρόλο που αρχικά ακουγόταν ότι η ποιότητα των εφαρμογών δεν ήταν και τόσο καλή, ένας από τους developers μας διαβεβαιώνει ότι η ποιότητα είναι τελικά τόσο καλή που θα μας αφήσει άφωνους! Εκτός των άλλων, η Zynga σκοπεύει να διαθέσει ένα πολύ δημοφιλές παιχνίδι, όπως τα FarmVille και Mafia Wars.

Η Facebook ευελπιστεί να έχει τα πάντα έτοιμα μέχρι τις 15 Ιουλίου και να κυκλοφορήσει το Project Spartan στο δεύτερο μισό του ίδιου μήνα!

Ενώ στην αρχή το Project Spartan ξεκίνησε ως μια μάχη των δύο κολοσσών Apple και Facebook, ίσως τελικά καταφέρει να φέρει ολόκληρη την πλατφόρμα του Facebook στα smartphones και tablets, συμπεριλαμβανομένων και των παιχνιδιών, κάτι που αποτελεί ένα ακόμη μεγάλο χτύπημα για την Adobe...

[πηγή electronista]
Loading