Ψηφιακή Τάξη - 6 χρόνια καινοτομίας, 6 χρόνια δημιουργίας [Video]

[Δ.Τ.]

Είμαστε δύο δάσκαλοι, Γιάννης Σουδίας και Γρηγόρης Ζερβός, που χρησιμοποιούμε καθημερινά την τεχνολογία στην εκπαιδευτική διαδικασία για να κάνουμε πιο ευχάριστη και αποτελεσματική τη μάθηση. Αποτέλεσμα αυτής μας της προσπάθειας είναι η δημιουργία ιστότοπου με ηλεκτρονικά μαθήματα σε όλα τα διδακτικά αντικείμενα της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης δημοτικού.

Ψηφιακή Τάξη

Το εκπαιδευτικό υλικό μας προσφέρεται δωρεάν και είναι προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή (PC, tablet, κινητό). Ο ιστότοπος μας αποτελεί σημείο αναφοράς και «σχολικό βοήθημα» για εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς. Η προσπάθειά μας δε χρηματοδοτείται από κανένα, ούτε αποσκοπεί με τον οποιοδήποτε τρόπο σε άλλα οικονομικά οφέλη. Δεν υπάρχει φυσικά καμία διαφήμιση στους ιστότοπους.

Η εργασία μας έχει βραβευθεί, παρουσιάζεται σε συνέδρια, χρησιμοποιείται από αρκετά ελληνικά σχολεία του εξωτερικού, το κυριότερο όμως είναι χρησιμοποιείται από πολλούς εκπαιδευτικούς και μαθητές ανά την επικράτεια.

Έχουμε αναδειχτεί ως Microsoft Innovative Educators Experts επί τρία συνεχόμενα έτη (2014 - 2017) και ως Microsoft Innovative Educators Trainers και Fellows 2016-2017. Επίσης έχουμε δώσει τηλεοπτική συνέντευξη (ΣΚΑΙ) με αφορμή την ανάδειξή μας ως πρωτοπόροι εκπαιδευτικοί για το 2014-2015.

Loading