Και η Razer στην αγορά των φορετών συσκευών με το Nabu [CES 2014]

Razer Nabu

H Razer, μία από τις πλέον καινοτόμες εταιρείες στο χώρο του gaming, μπαίνει και αυτή στην αγορά των φορετών συσκευών ανακοινώντας το Razer Nabu στη CES 2014. Πρόκειται για μια συσκευή που περιστρέφεται γύρω από τρία βασικά χαρακτηριστικά: ειδοποιήσεις από το κινητό σας, εξελιγμένους αισθητήρες για καταγραφή δεδομένων και εύρεση φίλων.

Οι δύο OLED οθόνες του Razer Nabu - μία στην εξωτερική και μία στην εσωτερική πλευρά του βραχιολιού - προσφέρουν ειδοποιήσεις για εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα, e-mails, ενημερώσεις εφαρμογών και άλλα βιομετρικά δεδομένα. Οι αισθητήρες της συσκευής μπορούν να καταγράψουν τα βήματα που έχετε κάνει, την απόσταση που έχετε διανύσει, τον αριθμό των σκαλιών που έχετε ανέβει, την ποιότητα του ύπνου σε συνδυασμό με την αντίστοιχη εφαρμογή για iOS και Android.

Τέλος, το Nabu μπορεί να επικοινωνεί με άλλα βραχιόλια ώστε να βρίσκετε κοντινούς φίλους ή άλλους γνωστούς με βάση τις δικές σας προτιμήσεις. Τα δεδομένα, οι δυνατότητες και οι χειρονομίες του Nabu θα γίνουν διαθέσιμα σε μια ανοιχτή πλατφόρμα που θα δώσει στους developers την ευκαιρία να δημιουργήσουν μοναδικές εφαρμογές για τους χρήστες του Nabu.

To Razer Nabu θα γίνει διαθέσιμο το πρώτο τρίμηνο του 2014 σε άγνωστη μέχρι στιγμής τιμή. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας εδώ.

 

Loading