Razer Project Fiona: Το gaming tablet βγαίνει στην παραγωγή με τη βοήθεια του Facebook

Razer Project Fiona PC Gaming Tablet

Αρκετοί μπορεί να θυμόσαστε το Project Fiona, το πρωτοποριακό gaming tablet της Razer που παρουσιάστηκε ως concept στην CES 2012 τον περασμένο Ιανουάριο. Τελικά, η εταιρεία πήρε την απόφαση να αρχίσει την κατασκευή του, αρκεί να μαζέψει περισσότερα από 10.000 likes/shares σε ένα σχετικό Facebook post μέσα στις επόμενες 7 ημέρες!

"Εάν αυτό το post μαζέψει 10.000 likes/shares μέσα στις επόμενες 7 ημέρες, τότε θα αρχίσουμε την πραγματική κατασκευή του Project Fiona. Επιπλέον, θα μοιραστούμε μαζί μας τα κορυφαία concepts μας για να πάρουμε τη γνώμη των gamers, για τους gamers. Θα θέλαμε την άποψη σας για το σχεδιασμό του πραγματικού tablet εδώ στη σελίδα της Razer στο Facebook, καθώς και προτάσεις για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το σχήμα, την τιμή κλπ."

Να σημειωθεί ότι μέχρι αυτή τη στιγμή το post έχει μαζέψει 8963 likes και 3597 shares, οπότε θεωρούμε δεδομένο ότι θα ξεκινήσει η παραγωγή του. Πάντως, στηv CES 2012 η Razer είχε δηλώσει ότι θα είναι έτοιμο το φθινόπωρο και θα κυκλοφορήσει σε τιμή μικρότερη των $1000. Αναμένουμε...

 

Loading