Ripley: Πρώτο teaser trailer με τρομερό Andrew Scott

Το πρώτο teaser trailer για τη νέα σειρά Ripley του Netflix είναι εδώ - και ο Andrew Scott αναλαμβάνει το ρόλο του αδίστακτου απατεώνα Tom Ripley.  

Βασισμένη στα μυθιστορήματα Tom Ripley της Patricia Highsmith, η σειρά είναι μια νέα εκδοχή της ιστορίας που έγινε διάσημη από την ταινία του 1999, The Talented Mr. Ripley, με τον Matt Damon στον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο.

"Είσαι ένας πολύ δύσκολος άνθρωπος για να σε βρει κανείς", λέει ένας άνδρας στον Ripley καθώς ξεκινά το ασπρόμαυρο teaser. "Δεν υπάρχει διεύθυνση, τηλέφωνο, γραφείο". Βλέπουμε τον Tom συνεχώς εν κινήσει - σε σιδηροδρομικούς σταθμούς, περπατώντας σε πλακόστρωτους δρόμους και στα κανάλια της Βενετίας.

Παίρνουμε επίσης μια γεύση από δύο άλλους βασικούς χαρακτήρες: Τον Johnny Flynn ως Dickie Greenleaf, το αντικείμενο της εμμονής του Ripley, τον οποίο υποδύθηκε ο Jude Law στην ταινία, και την Dakota Fanning ως Marge Sherwood, τη φίλη του Dickie, την οποία υποδύθηκε η Gwyneth Paltrow στην ταινία.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει ο Steven Zaillian, ο οποίος ήταν ο δημιουργός του The Night Of, με πρωταγωνιστές τους John Turturro, Riz Ahmed και Michael Kenneth Williams, ενω έχει συμμετέχει στα σενάρια των Gangs of New York, American Gangster και The Girl with the Dragon Tattoo.

Σύμφωνα με τη σύνοψη του Netflix:

Ο Τομ Ρίπλεϊ, ένας απατεώνας που τα βγάζει πέρα στις αρχές της δεκαετίας του '60 στη Νέα Υόρκη, προσλαμβάνεται από έναν πλούσιο άντρα να ταξιδέψει στην Ιταλία για να προσπαθήσει να πείσει τον αλήτη γιο του να επιστρέψει στην πατρίδα. Η αποδοχή της δουλειάς από τον Τομ είναι το πρώτο βήμα σε μια περίπλοκη ζωή γεμάτη απάτες, απάτες και δολοφονίες.

Loading