Η Rockstar Games επιβεβαιώνει ότι έχει πολλές ιδέες για το GTA VI!

gta_vi

Μπορεί να χρειάστηκε 5 χρόνια για να ετοιμάσει το GTA V και ακόμη καθυστερεί την έκδοση του παιχνιδιού για Windows PC (κυκλοφορεί 24 Μαρτίου), ωστόσο, η Rockstar Games δεν επαναπαύεται και έχει ξεκινήσει ήδη να "κατεβάζει" ιδέες για το επόμενο επεισόδιο. Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας, Leslie Benzies, στην ιστοσελίδα Develop:

"Έχουμε τόσες πολλές ιδέες για να δουλέψουμε που θα χρειαζόταν 45 χρόνια για όλες. Δεν γνωρίζουμε ακόμα πως θα είναι το GTA 6, αλλά σίγουρα έχουμε κατεβάσει πολλές ιδέες. Όλα ξεκινούν από εκεί, από την ιδέα. Η πρώτη ερώτηση που πρέπει να απαντηθεί είναι το που θα διαδραματιστεί. Αυτό καθορίζει και τον τύπο των αποστολών, καθώς είναι διαφορετικά τα πράγματα που κάνεις στο Λος Άντζελες σε σύγκριση με τη Νέα Υόρκη ή το Μαϊάμι. Ο χάρτης και η ιστορία δουλεύονται μαζί με μια βασική ροή για να χτίσουμε επάνω της τις αποστολές"

Επομένως, έχουμε μια πρώτη επίσημη επιβεβαίωση ότι θα δούμε GTA VI μέσα στα επόμενα χρόνια και πλέον μπορούμε να ονειρευόμαστε για το πως θα είναι τα γραφικά και το gameplay, σε ένα παιχνίδι που θα είναι πλέον χτισμένο εξαρχής με βάση τις δυνατότητες των Xbox One και PS4.

[via]

Loading