Rovio: Bad Piggy Bank, Angry Birds για PC, 50 εκατ. downloads!

Η Rovio είναι αυτή τη στιγμή το πιο "καυτό" όνομα στο χώρο των smartphone games, και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί αυτή την επιτυχία επεκτείνοντας η δραστηριότητα της σε διάφορους σχετικούς τομείς.

Έτσι ανακοίνωσε επίσημα τη δημιουργία του Bad Piggy Bank, ένα σύστημα in-app purchase που διαφέρει από τα υπόλοιπα στο γεγονός ότι δε χρειάζεται να έχετε πιστωτική κάρτα ή λογαριασμό PayPal, με τη χρέωση να γίνεται απευθείας στο λογαριασμό του κινητού τηλεφώνου!

Το ζήτημα είναι να καταφέρει να συμφωνήσει με όλους τους πάροχους τηλεπικοινωνιών, με την αρχή να γίνεται από την Φινλανδία και την εταιρία Elisa. Το σύστημα Bad Piggy Bank θα υποστηρίζεται αρχικά μόνο από συσκευές Android και αργότερα θα ακολουθήσουν οι άλλες πλατφόρμες.

Εξάλλου, η Rovio ανακοίνωσε το νέο update του Angry Birds για Android, το οποίο θα σας δίνει τη δυνατότητα να αγοράσετε το παιχνίδι έτσι ώστε να αποφύγετε τις διαφημίσεις, ενώ αναμένεται και ένα γενικότερο update που θα φέρει στο παιχνίδι το νέο πουλί Mighty Eagle (για όλες τις πλατφόρμες).

Τέλος, αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει έκδοση για PC, χωρίς να αναφέρει ημερομηνία, και ότι το παιχνίδι έχει ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια downloads συνολικά σε όλες τις πλατφόρμες!

[πηγή ArcticStartUp]
Loading