Rymble: Ο τροχός που συνδυάζει το Facebook με τον πραγματικό κόσμο!

Το Rymble,  που μάλλον θυμίζει περισσότερο επιτραπέζιο παιχνίδι, συνδυάζει το Social Networking με την πραγματική ζωή!

Μια δημιουργία της Symplio, πρόκειται στην ουσία για ένα σύστημα ειδοποιήσεων στον πραγματικό κόσμο, ή όπως το περιγράφει ο δημιουργός του, ένα "ζωντανό αντικείμενο του Internet" που αντικατοπτρίζει τι συμβαίνει στο Facebook, από τα Likes μέχρι τα αιτήματα φιλίας, χρησιμοποιώντας περιστροφή του τροχού αλλά και γνώριμους ήχους του Facebook.

Επειδή, όμως, όλοι έχουμε κάποιον ενοχλητικό φίλο στο Facebook που γράφει ανά 5 δευτερόλεπτα status του στιλ "Μόλις έφαγα μακαρόνια" ή "Βαριέμαι", το Rymble  δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να περιορίσουν την περιστροφή του μόνο σε θέματα του ενδιαφέροντος τους, αλλάζοντας το skin του εσωτερικού του τροχού. Αν για παράδειγμα θέλεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη, αλλάζεις το skin του τροχού σου και το Rymble σε ενημερώνει μόνο για αυτόν.

Τέλος, υπάρχει δυνατότητα αλλαγής και του εξωτερικού "καπακιού" που περιέχει όλα τα αντικείμενα του τροχού, ώστε το Rymble να προσαρμόζεται κάθε φορά σε ό,τι ενδιαφέρει τον εκάστοτε χρήστη! Τα διαφορετικά skins και καπάκια θα πωλούνται ξεχωριστά.

Το Rymble προς το παρόν δε διατίθεται για αγορά ούτε γνωρίζουμε πότε σκοπεύει να κυκλοφορήσει και σε τι τιμή...

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.


Rymble by Symplio by TechGear

Loading