Samsung και Visa σε συνεργασία για πληρωμές μέσω NFC στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου!

Οι Samsung και Visa, επίσημοι χορηγοί των Ολυμπιακών Αγώνων, ανακοίνωσαν από κοινού τη συνεργασία τους για να φέρουν τη δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών μέσω κινητού τηλεφώνου στη διοργάνωση του Λονδίνου!

Οι πληρωμές αυτές θα γίνονται μέσω των ειδικών chip NFC (Near Field Communications), που τοποθετούνται πλέον σε ολοένα και περισσότερα smartphones, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της Visa και θα γίνονται αποδεκτές σε περισσότερες από 60.000 τοποθεσίες του Λονδίνου.

Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, η Samsung θα παρέχει κατάλληλες συσκευές σε όσους αθλητές είναι υπό την χορηγία της, καθώς και στη Visa, ενώ θα κυκλοφορήσει και μία συσκευή για τους καταναλωτές.

Σίγουρα θα αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για να δούμε στην πράξη το σύστημα, και ίσως να είναι το σημαντικότερο βήμα για να μπει πραγματικά στην καθημερινότητα μας.

Γενικότερα, ξεκινά η πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος σε ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Καναδά, Τσεχία, Βραζιλία, Γαλλία, Χονγκ Κονγκ, Ιταλία, Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Πολωνία, Ισπανία, Σλοβακία, Ελβετία και Τουρκία. Εμείς πάλι απ' έξω...

[πηγή BGR]
Loading