Samsung: Κυρτές Ultra HDTVs και πρωτότυπη 98'' 8K Quad Ultra HDTV στη CES 2014 [Video]

samsung-curved-105_ultra_hdtv

Αφού είδαμε τη bendable 4K Ultra HDTV της Samsung μπορούμε να ενημερωθούμε από το Δελτίο Τύπου της εταιρείας για τις 4 νέες Ultra HDTVs που έφερε μαζί της στη CES 2014, αλλά και για τις συνεργασίες που έκλεισε για να εξασφαλίσει 4K υλικό. Προτού περάσετε παρακάτω, να αναφέρουμε ότι παρουσίασε και μια 98'' 8K QU HDTV (7680 x 4320), ως απάντηση στη Sharp!

[Δ.Τ.]

Η μεγαλύτερη στον κόσμο κυρτή UHD τηλεόραση - με οθόνη 105 ιντσών – πρωτοπορεί με αναλογία διαστάσεων 21:9 και διπλή αναλογία αντίθεσης μιας επίπεδης τηλεόρασης. Επιπλέον, οι θεατές μπορούν να απολαύσουν ένα 3D αποτέλεσμα χωρίς γυαλιά με τη νέα λειτουργία Auto Depth Enhancer.

Η UHD εμπειρία που προσφέρουν οι τηλεοράσεις της Samsung ενισχύεται περαιτέρω μέσω νέων αποκλειστικών τεχνολογιών που παρέχουν απίστευτο βάθος εικόνας, λεπτομέρεια και χρώμα, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας PurColorTM που παρουσιάζει τις αποχρώσεις με μεγαλύτερη λεπτομέρεια και τη διαδικασία αναβάθμισης σε UHD που μετατρέπει το περιεχόμενο HD και Full HD σε σχεδόν UHD ποιότητα. Ο επαναστατικός κυρτός σχεδιασμός της Samsung δημιουργεί την πιο συναρπαστική εμπειρία θέασης και επιτρέπει σε όσους παρακολουθούν τηλεόραση να απολαμβάνουν το θέαμα από οποιαδήποτε οπτική γωνία. Επιπλέον, με τη νέα λειτουργία Instant On της Samsung, οι χρήστες πλέον δεν χρειάζεται να περιμένουν να ανοίξουν οι τηλεοράσεις τους.

Έρευνα δείχνει ότι η πλειοψηφία των δυνητικών αγοραστών τηλεοράσεων ανησυχεί ότι μπορεί να πραγματοποιήσουν την αγορά τους σε λάθος στιγμή – δηλαδή λίγο πριν μια νέα τεχνολογία γίνει διαθέσιμη. Η Samsung απέδειξε ότι εξακολουθεί να είναι η μόνη εταιρεία που προσφέρει πραγματικά διαχρονικές τηλεοράσεις, λανσάροντας το πρώτο «evolution kit» της για τις τηλεοράσεις UHD. Το «evolution kit» - διαθέσιμο τόσο για επιλεγμένες HD όσο και για όλες τις UHD τηλεοράσεις – εξασφαλίζει ότι η τηλεόραση λειτουργεί με τις πιο πρόσφατες προδιαγραφές και την τελευταία τεχνολογία.

Οι τηλεοράσεις της Samsung γίνονται επίσης όλο και πιο έξυπνες με τη νέα λειτουργία Multi-Link που δίνει τη δυνατότητα για εκτέλεση πολλαπλών εργασιών στη μεγάλη οθόνη, καθώς και με το νέο Smart Hub. Το 2014 Samsung Smart Hub περιλαμβάνει ένα Games Panel, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν παιχνίδια στη μεγάλη οθόνη από κορυφαίους συνεργάτες, όπως η Electronic Arts (EA) και η Gameloft. Η απόδοση της Smart TV ενισχύεται περαιτέρω με τον αναβαθμισμένο τετραπύρηνο επεξεργαστή της Samsung QuadCore Plus που διαθέτει τη διπλή ταχύτητα του προκατόχου του.

Μέσω της συνεργασίας της με παρόχους περιεχομένου, όπως το Amazon, Comcast, DIRECTV, M-GO και Netflix, η Samsung θα προσφέρει στους πελάτες της μια ασυναγώνιστη γκάμα περιεχομένου UHD. Ο σκηνοθέτης ταινιών Michael Bay, ο οποίος παρευρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου της Samsung στη CES, δήλωσε ότι η κυρτή Samsung UHD τηλεόραση θα προσφέρει ένα νέο, πρωτοποριακό τρόπο παρακολούθησης ταινιών στο σπίτι, ενώ ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει αποκλειστικά την πρώτη ανεπίσημη προβολή της ταινίας του «Transformers 4» στη Samsung UHD TV.

Loading