Samsung Developer Conference: Θα εστιάσει στους τομείς της Υγείας, των Wearables, της Εικονικής Πραγματικότητας και του Έξυπνου Σπιτιού

safe_image

[Δ.Τ.]

Η Samsung ανακοίνωσε ότι το διεθνές συνέδριο Samsung Developer Conference θα συγκεντρώσει την κοινότητα των προγραμματιστών με στόχο τη διερεύνηση των δυνατοτήτων σε επίπεδο software και υπηρεσιών, στους τομείς της υγείας, των wearables, της εικονικής πραγματικότητας και του έξυπνου σπιτιού.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 11-13 Νοεμβρίου, στο Moscone West, στο Σαν Φραντσίσκο. Ο τίτλος του φετινού συνεδρίου είναι “Connected Living. Connecting Developers” και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο http://samsungdevcon.com.

Το συνέδριο περιλαμβάνει περισσότερες από δέκα θεματικές και περίπου 90 ενότητες με θέματα, όπως:

  • Smart Health: Το Συνέδριο, Samsung Developer Conference, φέτος θα περιλαμβάνει τεχνικές ενότητες και workshops για πλήθος θεμάτων γύρω από την «Έξυπνη Υγεία». Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τη χρήση των αισθητήρων στις wearable συσκευές και πώς μπορούν να αξιοποιήσουν τις πληροφορίες που παρέχουν για να προχωρήσουν σε νέα επιτεύγματα στον τομέα της υγείας.
  • Wearables: Ως ηγέτης στην wearable τεχνολογία, η Samsung θα διοργανώσει sessions ειδικά γι’ αυτόν τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο.
  • Εικονική πραγματικότητα: Το Συνέδριο θα προσφέρει στους προγραμματιστές τη γνώση και τα εργαλεία για τη δημιουργία περιεχομένου για το Samsung Gear VR Innovator Edition που κατασκεύασε η Samsung μαζί με την Oculus. Οι προγραμματιστές θα ενημερωθούν για τις νέες δυνατότητες που προσφέρει ο εικονικός κόσμος, πώς να δημιουργούν μία μοναδική mobile εμπειρία και πώς να προχωρήσουν από την ανάπτυξη 2D περιεχομένου σε 3D.
  • Mobile: Το θέμα του mobile περιλαμβάνει συμβουλές και τεχνογνωσία για να μπορέσουν οι προγραμματιστές να τελειοποιήσουν ή να εκσυγχρονίσουν τις εφαρμογές Android, βελτιώνοντας τη λειτουργία τους. Έμπειροι προγραμματιστές θα μοιραστούν τη γνώση τους σε θέματα διαχείρισης ισχύος και μνήμης, διασφάλιση ποιότητας, αλλά και σε θέματα σχεδιασμού. Συνεργάτες θα περιγράψουν πώς αξιοποίησαν λύσεις με τη χρήση των Samsung SDK για δακτυλικά αποτυπώματα, ήχο, κυρτή οθόνη, κίνηση κ.α..
  • Έξυπνο Σπίτι: Η Samsung σχεδιάζει τη δημιουργία ενός ανοιχτού οικοσυστήματος που μπορεί να «αγκαλιάσει» τις διαφορετικές ανάγκες διάφορων εταιρειών. Θα υπάρξουν διάφορες δυνατότητες για συνεργασία για τους προγραμματιστές που αναπτύσσουν εφαρμογές, για τους κατασκευαστές συσκευών και για τους παρόχους service μέσα στους επόμενους μήνες, ενώ κάποια πρώτα δείγματα θα παρουσιαστούν στο συνέδριο.
  • Gaming: Ένα άλλο θέμα θα αποτελέσει η ανάπτυξη mobile games και θα παρέχει στους προγραμματιστές νέες πληροφορίες και τεχνικές για τη δημιουργία συναρπαστικών παιχνιδιών.
Loading