Samsung Galaxy Edge Plus: Οι προ-παραγγελίες ξεκινούν στις 21 Αυγούστου

samsung-galaxy-note-5-and-galaxy-s6-edge-plus

Τα επερχόμενα κινητά της Samsung Galaxy Note 5 και Galaxy S6 Edge Plus μετατρέπονται στα κινητά με τις περισσότερες διαρροές φέτος και φαίνεται ότι η εταιρεία δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τις σταματήσει.

Οι τελευταίες πληροφορίες έρχονται από στελέχη της Samsung που επιβεβαιώνουν την ύπαρξη του Galaxy S6 Edge Plus, ενώ αναφέρουν ότι οι προ-παραγγελίες της συσκευής θα ξεκινήσουν στις 21 Αυγούστου νωρίτερα από την επίσημη ημερομηνία διάθεσης στις 3 Σεπτεμβρίου.

Tο Galaxy S6 Edge Plus αναμένεται να έχει μεγαλύτερη οθόνη από το Galaxy S6 Edge, έχοντας όμως τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικα με το Galaxy Note 5. Ειδικότερα:

  • Οθόνη 5.7-ιντσών Super AMOLED με Quad HD resolution
  • Επεξεργαστή Exynos
  • Μνήμη 4GB RAM
  • Κάμερα 16MP
  • Εμπρόσθια κάμερα 5MP

Αλλαγές όμως αναμένονται και στο λειτουργικό σύστημα για το νέο Samsung S6 Edge Plus. Ένα δεύτερο πλαϊνό μενού προστίθεται, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στις 5 αγαπημένες τους εφαρμογές και στις 5 αγαπημένες τους επαφές.

Ένα νεό ‘OnCircle’ μενού έρχεται να αντικαταστήσει το ήδη υπάρχον, το οποίο επιτρέπει άμεση πρόσβαση σε βίντεοκλήσεις ή αποστολή εικόνων ή emoticons απευθείας σε μια απο τις αγαπημένες σας επαφές. Η λειτουργία αυτή περιλαμβάνει τις επιλογές κλήσεις, μηνυμάτων και emails.

Σε σχέση με το Galaxy S6 Edge Plus, το Samsung Note 5 θα συνοδεύεται από ένα S-Pen με νέα χαρακτηριστικά.

[via]

 

Loading