Samsung Galaxy Folder, διέρρευσε το νέο clamshell Android smartphone της εταιρείας

samsung-galaxy-folder

Παρόλο που οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν ότι τα τηλέφωνα τύπου clamshell -αυτά με το "πορτάκι"- είναι ολίγον τι ξεπερασμένα, η Samsung φαίνεται να έχει διαφορετική άποψη αποδεικνύοντας το με την ανακοίνωση της νέας της mid-range συσκευής, Samsung Galaxy Folder.

Πρόκειται για ένα Android smartphone με AMOLED 3.67"  οθόνη ανάλυσης WVGA, dual-core Snapdragon 400 επεγεργαστή στo 1.7GHz και 2GB RAM. Το νέο τηλέφωνο διαθέτει διπλή κάμερα, υποστήριξη LTE, WiFi, Bluetooth, GPS, NFC με S Beam, ραδιόφωνο και μπαταρία 1820mAh.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει με έκδοση Android Jelly Bean (4.2.2 ή 4.3), δεν έχουν ανακοινωθεί όμως διαθεσιμότητα και τιμή.

Samsung-Hennessy

Πληροφορίες όμως έχουν διαρρεύσει και για ένα δεύτερο τηλέφωνο ίδιου τύπου από τη Samsung με κωδική ονομασία "Henessy", διπλή οθόνη 3.5" (έκαστη) και ανάλυση 320x480 HVGA. Το φημολογούμενο smartphone θα διαθέτει dual-core επεξεργαστή Snapdragon 200 στο 1GHz, 1GB RAM, 5MP κάμερα και θα τρέχει την έκδοση Android Jelly Bean 4.1.2. Παρά τις μέτριες προδιαγραφές του, το τηλέφωνο θα είναι επιχρυσωμένο, γι'αυτό και η τιμή του δε θα είναι ιδιαίτερα προσιτή...

[via]
Loading