Το Samsung Galaxy Note 10.1 αντικαθιστά τις παρτιτούρες της Φιλαρμονικής των Βρυξελλών! [Video]

Μετά από τόση αρνητική δημοσιότητα, λόγω των δικαστικών διαμαχών με την Apple, ήρθε η ώρα να στηριχθεί και να προωθηθεί όπως του αρμόζει. Ο λόγος για το Samsung Galaxy Note 10.1, τον μεγάλο αδερφό του πολύ επιτυχημένου Galaxy Note, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί από τη Φιλαρμονική των Βρυξελλών για την απεικόνιση των παρτιτούρων της ορχήστρας, αντί των κλασικών βιβλίων!

Samsung Galaxy Note 10.1 for Brussels Philharmonic

Κάθε ένα μέλος της 100μελούς ορχήστρας θα διαθέτει ένα Galaxy Note 10.1 με προεγκατεστημένη την εφαρμογή NeoScores, το οποίο θα παραμένει ανοικτό χάριν στη λειτουργία Smart Stay και δεν θα εμφανίζει άσχετες πληροφορίες επάνω από την παρτιτούρα (π.χ. ειδοποιήσεις την ώρα της συναυλίας!).

Κατά τα άλλα, οι μουσικοί θα χρησιμοποιούν τη γραφίδα S Pen για να γυρίζουν σελίδες και φυσικά θα μπορούν να αποθηκεύουν όλες τις παρτιτούρες τους σε μία συσκευή, που μπορούν να μεταφέρουν οπουδήποτε.

Να σημειωθεί ότι χάριν στη χορηγία της Samsung, η Φιλαρμονική των Βρυξελλών θα εξοικονομήσει περίπου €25.000 που απαιτούνται για τις παρτιτούρες!

[via SamsungTomorrow]

Loading