Η Samsung σταμάτησε την παραγωγή και τις αποστολές του Galaxy Note 7 σε παγκόσμιο επίπεδο

galaxy_note_7_koh

Μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τη Samsung, καθώς αναφέρθηκαν 5 περιστατικά ανάφλεξης για Galaxy Note 7 που ανήκουν στην καινούργια παρτίδα και μάλλον κάπου εδώ φτάνουμε στο οριστικό τέλος για το φετινό μοντέλο,.

Η εταιρεία δήλωσε ότι εξετάζει τα συμβάντα με τη βοήθεια της επιτροπής CPSC (Consumer Product Safety Commission) και άλλους ειδικούς, ωστόσο, ήδη έρχονται αναφορές από την Κορέα ότι έδωσε εντολή να σταματήσει η παραγωγή της συσκευής και οι αποστολές στους παρόχους τηλεπικοινωνιών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αναμένουμε επίσημες ανακοινώσεις για οτιδήποτε αφορά το Galaxy Note 7 από ώρα σε ώρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το brand “Galaxy Note” έχει πληγεί ανεπανόρθωτα.

[via]

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+

This entry was posted in Android, Mobiles, Samsung and tagged . Bookmark the permalink.
  • OtiNane Kefalas

    Έμα καιρός ήταν!!! Εγώ άμα ήμουν στην Samy θα το είχα κάνει από την αρχή. Θα προτιμούσα την οριστική απόσυρση να ζητούσα συγνώμη για όλα τα σπίτια που κάηκαν και θα έφτιαχνα άλλο μοντέλο με άλλη ονομασία παρά να έχανα την εμπιστοσύνη του κοινού μου. Η Samy επέλεξε να ξανά κυκλοφορήσει ξανά το ίδιο μοντέλο, είμαι σίγουρος ότι δεν έκανε τις απαραίτητες αλλαγές και τα απαραίτητα τεστ στην προσπάθεια της να μην μειώσει κι άλλο τα έξοδα μιας και αυξήθηκαν λόγο της πρώτης επιστροφής, η και ακόμα για να προλάβει τον ανταγωνισμό (βλέπε Apple που τώρα όλοι εκεί πανηγυρίζουν μιας και παίζει μπάλα μόνη της) με αποτέλεσμα να έχουμε πάλι ένα εκρηκτικό note. Στεναχωριέμαι γιατί είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που δεν θα πιάσω στα χέρια μου καινούργιο note μιας και το Note 5 δεν κυκλοφόρησε (μην μου πείτε ότι βγήκε το note 5, τώρα να το βράσω ας έβγαινε στην ώρα του) . Προσωπικά ακόμα και στο Note 8 (εάν κυκλοφορήσει) θα περιμένω πολύ καιρό για να το αγοράσω μιας και η εμπιστοσύνη μου πλέον για αυτήν την εταιρία έχει χαθεί κατά πολύ.