Το Samsung Galaxy S4 ξεπερνά τις 10 εκατ. πωλήσεις σε λιγότερο από ένα μήνα!

samsung-galaxy-s4-1

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Samsung, το  Samsung Galaxy S4 κατόρθωσε να ξεπεράσει τις 10 εκατομμύρια πωλήσεις σε λιγότερο από ένα μήνα, κατοχυρώνοντας τον τίτλο του Android smartphone με τις "γρηγορότερες" πωλήσεις παγκοσμίως.

Η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας πουλά με πολύ ταχύτερο ρυθμό (1 συσκευή κάθε 4 δευτερόλεπτα) από τον προκάτοχό του Galaxy S3 που για να φτάσει τις 10 εκατομμύρια πωλήσεις χρειάστηκε 50 ημέρες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι αριθμοί αυτοί δεν αντιστοιχούν σε τελικές πωλήσεις σε καταναλωτές αλλά σε καταστήματα και λοιπά δίκτυα πωλήσεων και συνεπώς οι πραγματικές πωλήσεις ενδέχεται να είναι μικρότερες.

Με αφορμή το ορόσημο των 10 εκατομμυρίων, η κορεάτικη εταιρεία ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Galaxy S4 σε δύο νέα χρώματα το καλοκαίρι με ονομασίες 'Purple Mirage' και 'Brown Autumn'.

Τέλος, ο co-CEO της Samsung, JK Shin, επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία σκοπεύει να παρουσιάσει το Note III στην IFA που θα διεξαχθεί το Σεπτέμβριο στη Γερμανία. H συσκευή θα διαθέτει παρόμοιο σχεδιασμό με αυτόν του Galaxy S4 (πολυανθρακικό πλαστικό με dotted μοτίβο στο πίσω μέρος) και OLED οθόνη 5.9" η οποία όμως δε θα είναι εύκαμπτη όπως την ήθελαν οι μέχρι τώρα φήμες.

[via]
Loading