Αθλητής δηλώνει χαρούμενος με το Samsung Galaxy S4 από το ...iPhone του!

ferrer

Είναι συνηθισμένη τακτική εταιρειών που θέλουν να γνωστοποιήσουν σε ένα ευρύτερο κοινό το νέο τους προϊόν η πληρωμένη συμπάθεια διάφορων celebrities προς αυτό. Εν έτει 2013 η συμπάθεια αυτή εκφράζεται μέσα από τα social media αλλά παράλληλα δεν είναι λίγες οι φορές που αρκετοί celebrities έχουν πέσει σε ...παγίδες.

Αυτό φαίνεται ότι έπαθε ο David Ferrer, ένας από τους καλύτερους τενίστες του πλανήτη, ο οποίος δήλωσε στο Twitter πόσο χαρούμενος είναι με το νέο του Samsung Galaxy S4 από το ...iPhone του! To tweet (μετάφραση: "Είμαι τόσο χαρούμενος με το νέο μου Galaxy S4, σετάρω το S Health για να με βοηθήσει με την προπόνησή μου") που παρέμεινε για αρκετές ώρες online μέχρι να συνειδητοποιήσει ο ίδιος την γκάφα του αργότερα διαγράφηκε και αντικαταστάθηκε από ένα παρόμοιο αλλά αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας Android συσκευή - ελπίζουμε το S4.

ferrer_tweet

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο αφού και η Alicia Keys της BlackBerry χρησιμοποιεί iPhone ενώ και η Oprah είχε δηλώσει την αγάπη της προς το Microsoft Surface από το ...iPad της.

[via Gizmodo]

Loading