Samsung Galaxy S5: Με κάθε αγορά δώρο 6 μήνες στη μουσική υπηρεσία Deezer

Login_deezer_GalaxyS5

[Δ.Τ.]

Η Samsung ανακοίνωσε σήμερα τη συνεργασία της με το Deezer, μία από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες streaming μουσικής παγκοσμίως. Με το Samsung Galaxy S5, οι καταναλωτές θα αποκτούν την υπηρεσία Deezer Premium+ δωρεάν για έξι μήνες, απολαμβάνοντας ακόμα καλύτερη ποιότητα ήχου (320kbps) και πρόσβαση στις μουσικές προτάσεις της ομάδας του Deezer. Η αξία της συγκεκριμένης προσφοράς ανέρχεται στα €60.

Η συνεργασία αναμένεται να δώσει σημαντική ώθηση στην ποιότητα και τη διαθεσιμότητα μουσικού περιεχομένου σε όλες τις συσκευές της Samsung. Οι καταναλωτές επωφελούνται από τη μουσική βιβλιοθήκη του Deezer που διαθέτει περισσότερα από 30 εκατομμύρια τραγούδια, δωρεάν και χωρίς διαφημιστικά μηνύματα για έξι μήνες.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, περίπου το 1/3 (30%) των κατόχων smartphones χρησιμοποιεί τη συσκευή για on-demand υπηρεσίες, κάτι που καθιστά το streaming περιεχομένου ως την ταχύτερα αναπτυσσόμενη περιοχή στην κατηγορία της ψηφιακής μουσικής. Η συνεργασία με το Deezer αποδεικνύει ότι η Samsung υποστηρίζει την τάση αυτή, συνεχίζοντας να προσφέρει περιεχόμενο που βελτιώνει καθημερινά τη ζωή των ανθρώπων.

1. Το Deezer έχει 16 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες παγκοσμίως, οι οποίοι ακούν, κατά μέσο όρο, 30-60 ώρες μουσικής το μήνα. Στην Ευρώπη, το πιο αγαπητό τραγούδι της υπηρεσίας, κατά τους τελευταίους 24 μήνες, είναι το “Papaoutai” του Βέλγου καλλιτέχνη Stromae.

2. Σε παγκόσμιο επίπεδο, περίπου το 1/3 (30%) των κατόχων smartphones χρησιμοποιεί τη συσκευή για on-demand υπηρεσίες, σύμφωνα με στοιχεία της NPD Industry Analysis 2013.

3. Οι καταναλωτές θα έχουν δωρεάν πρόσβαση για έξι μήνες στο Deezer Premium+, το οποίο προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του Deezer, online ή offline, σε πολλαπλές συσκευές, καθώς και αποκλειστικό περιεχόμενο, χωρίς διαφημίσεις.

4. Κατά την εγγραφή στη δοκιμαστική έκδοση Deezer Premium+ έξι μηνών, οι καταναλωτές θα πρέπει να εισάγουν στοιχεία πληρωμής. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν για να χρεώσουν τους λογαριασμούς των καταναλωτών, μόλις λήξει η περίοδος των έξι μηνών. Δεν υπάρχει δέσμευση με συμβόλαιο και οι καταναλωτές μπορούν να διακόψουν τη συνδρομή στην υπηρεσία ανά πάσα στιγμή.

5. Το Deezer είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος πάροχος streaming μουσικής στην Ευρώπη και είναι διαθέσιμο σε 182 αγορές.

6. Οι καταναλωτές θα μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά, κάνοντας την εγγραφή τους από λογαριασμό Samsung.

Loading