Samsung Galaxy S8/S8+: Ξεπέρασαν το 1.3 εκατ. πωλήσεις στην Κορέα, διαλύοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ

Αρκετός κόσμος αναρωτιέται για την πορεία των πωλήσεων των Samsung Galaxy S8/S8+, αλλά μέχρι σήμερα η εταιρεία δεν είχε αναφέρει κάποιο νούμερο για να δούμε αν όντως κατάφερε να κάνει τη διαφορά με τις φετινές ναυαρχίδες της. Παρότι έχουν περάσει 37 ημέρες από το ντεμπούτο τους, το μόνο στοιχείο που μας δίνει η Samsung αφορά τις πωλήσεις στην Κορέα και είναι αρκετά εντυπωσιακό.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναφέρει ότι έχουν πωληθεί συνολικά περισσότερες από 1.3 εκατ. συσκευές και των δύο εκδόσεων, αριθμός που μεταφράζεται σε 12.000 smartphones την ημέρα και είναι σχεδόν διπλάσιος από τον αντίστοιχο των Galaxy S7 και Galaxy S6. Μάλιστα, χάριν σε αυτήν την ανακοίνωση η μετοχή της Samsung έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

 

Σύντομα θα κυκλοφορήσουν και δύο νέες χρωματικές επιλογές για τα Samsung Galaxy S8/S8+ (Blue Coral και Pink Gold), με τις οποίες φιλοδοξεί να τονώσει εκ νέου το ενδιαφέρον των υποψήφιων αγοραστών. Περιμένουμε, πάντως, να ανακοινώσει νούμερα για τις πωλήσεις των δύο συσκευών και σε άλλες αγορές.

[via]

Loading