Samsung Galaxy S8: Δεν θα παρουσιαστεί στο MWC 2017, αλλά θα είναι το πρώτο με Snapdragon 835

Ο επικεφαλής του τμήματος Samsung Mobile, DJ Koh, επιβεβαίωσε στο πρακτορείο Reuters ότι το Samsung Galaxy S8 δεν θα παρουσιαστεί στο MWC 2017, αλλά αργότερα σε ξεχωριστή εκδήλωση που θα διοργανώσει η εταιρεία (δεν ανέφερε ημερομηνία). Παράλληλα, μαθαίνουμε σήμερα ότι το Samsung Galaxy S8 θα είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο με το Snapdragon 835 SoC και η κυκλοφορία του τοποθετείται στα μέσα Απριλίου.

Πιο αναλυτικά, η ιστοσελίδα Forbes αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η πρώτη παρτίδα των Qualcomm Snapdragon 835 SoCs θα δοθούν αποκλειστικά στη Samsung, με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι κατασκευαστές να χρειαστεί να περιμένουν μέχρι το Μάιο για να χρησιμοποιήσουν τους νέους επεξεργαστές στις συσκευές τους ή να στραφούν στον περυσινό Snapdragon 821.

Αυτό σημαίνει ότι το LG G6 που θα παρουσιαστεί στις 26 Φεβρουαρίου κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιεί το Snapdragon 821 SoC, άρα δεν θα υποστηρίζει τις τεχνολογίες Bluetooth 5.0 και Quick Charge 4.0. Επίσης, αυτή η εξέλιξη θα επηρεάσει εκτός σοβαρού απροόπτου και την κυκλοφορία του Xiaomi Mi 6.

[1, 2]

 

 

Loading