Η Samsung ετοιμάζει νέο smartphone με επεξεργαστή dual-core 2GHz!

Ο ανταγωνισμός στον χώρο των smartphones είναι ανελέητος, με τις κατασκευάστριες εταιρίες να “σφάζονται” για το ποια θα προσφέρει την ισχυρότερη συσκευή στο κοινό και την κατάσταση να έχει ξεφύγει προ πολλού.

Επομένως, μόνο έκπληξη δεν προκαλεί η είδηση ότι η Samsung ετοιμάζει ένα νέο smartphone με επεξεργαστή dual-core 2GHz (!) το οποίο αναμένεται ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2012.

Η πληροφορία αυτή προέρχεται από υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρίας, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, ο οποίος συμπλήρωσε ότι ο νέος επεξεργαστής θα ανήκει στην οικογένεια Exynos (ο επεξεργαστής του Samsung Galaxy S II).

Φυσικά, δεν έχει γίνει γνωστή καμία άλλη λεπτομέρεια σχετικά με τη συσκευή, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι ισάξιο σε δυνατότητες με έναν κανονικό υπολογιστή.

Τέλος, στόχος της Samsung είναι να διαθέσει τους νέους της επεξεργαστές και σε άλλες ενδιαφερόμενες εταιρίες…

[πηγή SamsungHub]

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+

This entry was posted in Mobiles, Rumors, Samsung and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.
  • Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι το 2012 θα δούμε quad-core κινητά smartphones και tablets; Ήδη υπάρχει ο Nvidia Tegra 3!

    Καλά είχε διαβάσει ότι το 2013 τα smartphones θα είναι τόσο γρήγορα όσο είναι τώρα οι υπολογιστές μας! Ο δικός μου έχει Intel Core i5 2.53 GHz, αλλά φαίνεται πως σε 2 χρόνια το κινητό μου θα είναι πιο ισχυρό από τον υπολογιστή μου!!

    Αυτό θα πει εξέλιξη!