Η Samsung φέρνει την πρώτη υπηρεσία Video On Demand για Smart TV σε Ελλάδα και Κύπρο!

Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει σήμερα τη διάθεση της εφαρμογής Seenow, της πρώτης ελληνικής Video on Demand υπηρεσίας για Smart TV και Smart Blu-ray players σε Ελλάδα και Κύπρο.

Samsung Smart TV SeeNow VOD

Η υπηρεσία Seenow προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να επιλέξουν (on demand) και να παρακολουθήσουν ταινίες από κορυφαία studios του Hollywood, ντοκιμαντέρ, lifestyle περιεχόμενο και σύντομα και ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Η υπηρεσία παρέχεται σε συνεργασία με την DirectOne S.A Ρουμανίας και προάγει τη δέσμευση της Samsung να απολαμβάνουν οι καταναλωτές της νέες υπηρεσίες περιεχομένου και βίντεο στη Smart TV.

Η εφαρμογή Seenow είναι διαθέσιμη στην κατηγορία Video του Samsung Apps, του application store της Samsung Smart TV. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν και να πληρώσουν μόνο για την ταινία της αρεσκείας τους, με πίστωση του λογαριασμού τους μέσω πιστωτικής κάρτας, με δικαίωμα προβολής για 48 ώρες, χωρίς μηνιαίες ή άλλες επιπλέον χρεώσεις. Η εγγραφή στην υπηρεσία γίνεται μέσα από την εφαρμογή της Seenow και στη διεύθυνση www.seenow.gr.

Ο κ. Γιώργος Τσαούσης, Διευθυντής του Τμήματος Audio Visual της Samsung Electronics Hellas δήλωσε:

"Με την πρώτη ελληνική εφαρμογή Video on Demand για Smart TV σε Ελλάδα και Κύπρο, η Samsung σε συνεργασία με την DirectOne, θέτει ακόμα πιο υψηλά standards στην οικιακή ψυχαγωγία, ανταποκρινόμενη στις προτιμήσεις των καταναλωτών για περισσότερο έλεγχο και επιλογές σε περιεχόμενο. Η εφαρμογή Seenow διευρύνει την πρόσβαση σε εφαρμογές video και προσφέρει στους καταναλωτές μεγαλύτερη ευελιξία, αφού δεν απαιτείται επιπλέον εξοπλισμός"

Ο CEO της Direct One, κ. Marian Pantazescu, δήλωσε:

"Είμαστε ευτυχείς που λανσάρουμε την υπηρεσία Seenow σε συνεργασία με τη Samsung, ως την πρώτη ελληνική υπηρεσία Video on Demand. Από σήμερα οι κάτοχοι Samsung Smart TV έχουν άμεση πρόσβαση σε πλούσιο περιεχόμενο και ταινίες του Hollywood, όλα σε μια εμπειρία υψηλής ποιότητας βίντεο. Για να προσφέρουμε στους χρήστες μια πλήρη multi-screen υπηρεσία, τα σχέδιά μας είναι να προσφέρουμε τη Seenow σε υπολογιστές και εφαρμογές για smartphones και tablets. Το λανσάρισμα στην ελληνική αγορά είναι το πρώτο βήμα, καθώς σχεδιάζουμε την επέκταση της Seenow και σε άλλες περιοχές μέχρι το τέλος του 2013"

Loading