Η SanDisk παρουσιάζει κάρτα microSD για Android smartphones/tablets με χωρητικότητα 200GB

SanDisk-200GB-microSD

Έναν χρόνο μετά το λανσάρισμα των καρτών μνήμης χωρητικότητας 128GB, η SanDisk ανακοινώνει επίσημα τη νέα κάρτα microSD χωρητικότητας 200GB για Android smartphones και tablets, η οποία υποστηρίζει ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων έως 90MB/sec (άρα γεμίζει σε 35 λεπτά).

Η 200GB SanDisk Ultra microSDXC UHS-I “Premium Edition” θα κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο τρίμηνο σε τιμή $399.99, αλλά έρχεται σε μια εποχή που τα περισσότερα high-end smartphones προσφέρονται σε εκδόσεις με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο και μερικά από αυτά δεν διαθέτουν καν υποδοχή microSD (βλ. Samsung Galaxy S6). Πάντως, αν η συσκευή σας υποστηρίζει κάρτες microSDXC έως 128GB, τότε θα υποστηρίζει κανονικά και αυτήν.

[via]

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Android, SanDisk, Storage. Bookmark the permalink.
  • it’s_me

    Με αυτήν την τιμή και αυτή την ταχύτητα για smarphones απλά…. Γελάμε… Ίσως για κάμερες δεν ξέρω Αλλά με 400 δολλάρια πλέον παίρνεις 64gb μαζί με smartphone… Μην πω και μαζί με μια 128άρα της ίδιας εταιρίας Fail… Στα 200 launch και λίαν συντόμως κάτω από 130 κάτι θα έλεγε…

  • Η χρήση είναι κυρίως από κάμερες.
    Από εκεί και πέρα μεγάλο fail η τάση να καταργούν τα microSD στα hi-end κινητά, ηλιθιότητα που φυσικά ξεκίνησε από εκεί που ξεκινάνε οι περισσότερες.

  • Pingback: Microdia Xtra Elite: Μια κάρτα μνήμης microSD με χωρητικότητα 512GB!()