SCANDY, μετατρέψτε το smartphone σας σε φορητό scanner

Όπως γνωρίζουμε, τα τελευταία smartphones είναι εξοπλισμένα με πολύ καλές κάμερες που σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνούν σε ποιότητα ακόμα και αυτή των φωτογραφικών μηχανών (βλ. Panasonic Lumix Phone 101P).

Αυτό που δε γνωρίζαμε όμως -ή καλύτερα δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ- είναι ότι μπορούμε να μετατρέψουμε το smartphone μας σε scanner!

Η νέα συσκευή SCANDY μετατρέπει οποιοδήποτε smartphone σε φορητό scanner με μοναδική προϋπόθεση να διαθέτει αξιόλογη camera. Με εμφάνιση που παραπέμπει σε μικρό τηλεσκόπιο, το SCANDY σας δίνει τη δυνατότητα να ξεφορτωθείτε μια για πάντα τα ογκώδη scanners.

Στη βάση της συσκευής θα βρείτε ένα clip προκειμένου να το προσαρμόσετε στο γραφείο σας, ενώ ο πτυσσόμενος "λαιμός" του επιτρέπει το άμεσο σκανάρισμα διαφορετικών μεγεθών εγγράφων (από A6 μέχρι A4).

To SCANDY είναι ένα kickstarter προϊόν για την κυκλοφορία του οποίου πρέπει να επιτευχθεί ο στόχος των $15.000. Δεδομένου του γεγονότος ότι μέχρι στιγμής το ποσό ανέρχεται στις $9.472 και απομένουν άλλες 21 ημέρες, το πιθανότερο είναι να η πρωτοποριακή αυτή συσκευή να βρει το δρόμο της για την αγορά.


Scandy - Scans with your Smartphone by TechGear

Loading