Επιστήμονες αναζητούν γυναίκα για να κυοφόρησει Νεάντερταλ!

Στην αναζήτηση εθελόντριας που θα δεχτεί να αναστήσει τον περιβόητο Νεάντερταλ βρίσκονται οι επιστήμονες, κάτι που θα λέγαμε ότι θυμίζει περισσότερο σενάριο κινηματογραφικής ταινίας παρά πραγματικότητα!

Ο καθηγητής George Church της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Harvard δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή η επιστήμη είναι σε θέση να επανακτίσει το DNA του Ανθρώπου του Νεάντερταλ, παρότι το συγκεκριμένο είδος έχει εκλείψει τα τελευταία 33.000 χρόνια.

Για την επίτευξη του φιλόδοξου αυτού σχεδίου θα χρησιμοποιηθούν δείγματα από οστά που έχουν ανασκαφθεί όλα αυτά τα χρόνια, ενώ το μόνο που απομένει είναι η εύρεση της θαρραλέας εθελόντριας που θα δεχτεί να κυοφορήσει ένα σύγχρονο Νεάντερταλ. Σύμφωνα με τον καθηγητή η επιστροφή των Νεάντερταλς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για το καλό της ανθρωπότητας:

“Οι Νεάντερταλς πιθανότατα θα σκέφτονται διαφορετικά από εμάς. Γνωρίζουμε ότι το μέγεθος του κρανίου τους είναι αρκετά μεγαλύτερο από το δικό μας και δεν αποκλείεται να είναι ακόμα και πιο ευφυείς. Σε μια δύσκολη περίσταση όπως για παράδειγμα την αντιμετώπιση μιας επιδημίας, ο τρόπος σκέψης τους θα μπορούσε να αποδειχτεί σωτήριος.”

Σε περίπτωση που θέλετε να μείνετε στην ιστορία ως μια σύχρονη μαμά Νεάντερταλ δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με τον καθηγητή…

[via NBC]

This entry was posted in Featured, Misc, Science. Bookmark the permalink.
  • otan paizeis me thn fysh… tha prepei na eisai etoimos na dexteis kai tis pithanes synepeies.. poy den exeis ypologisei….

  • ας βαλουν τις γυναικες τους

  • sokel

    οι Νεάντερνταλ δεν είναι συμβατοί με το δικό μας είδος άσχετα αν μας μοιάζουν οι διαφορές είναι αρκετές είναι σαν να ζητάνε γυναίκα να κυοφορήσει ουρακοτάγκο
    θα θέσει και την ζωή της σε κίνδυνο και το όλο εγχείρημα κινδυνεύει από την πρώτη εβδομάδα για κάτι που η φύση διάλεξε να μην το συνέχιση και για αυτό εξαφανίστικε

  • Shift + Alt

  • Μιλάμε για επιστημονική προσέγγιση…