Διέρευσε εσωτερικό video-παρωδία του Google Chrome από τη Microsoft [Video]

Microsoft-ScroogledΣτο παρελθόν η Microsoft δεν έχει διστάσει να τα βάλει πολλές φορές με τη Google μέσα από την καμπάνια της Scroogled, το συγκεκριμένο όμως video όπως ισχυρίζεται προοριζόταν για “εσωτερική διασκέδαση” και διέρευσε καταλάθος.

Το video σατιρίζει τη διαφήμιση του δημοφιλούς browser με τίτλο ‘Chrome Now Everywhere’  που προβλήθηκε στη Google I/O, διατηρώντας το ίδιο στυλ και μουσική και αλλάζοντας μερικά σημεία ώστε να δίνεται έμφαση στην παρακολούθηση των χρηστών από την Google.

Θυμίζουμε ότι ο Larry Page μίλησε στην Google I/O για τον ανταγωνισμό γενικότερα αλλά και την ίδια τη Microsoft, ενώ ένα ακόμα ζήτημα αντιπαράθεσης των δύο κολοσσών είναι η τύχη της εφαρμογής YouTube για Windows Phone.

Το αρχικό video της Google και την παρωδία της Microsoft μπορείτε να δείτε παρακάτω:

[via]

This entry was posted in Google, Internet, Microsoft and tagged . Bookmark the permalink.
 • Diegito

  Δεν έχει και άδικο..
  Ναι μεν έχεις παντού τον explorer του “σπιτιού” σου αλλά θα μπαίνεις συνεχώς στα ίδια site δίνοντας αναφορά στην εν λόγω εταιρία και την τοποθεσία αλλά και την συσκευή…..

 • Savvas Arapoglou

  Ναι, μιλησε η M$ για διαφανεια που οι μισες απο αυτες τις πρακτικες ειναι δικες της πατεντες. Και τωρα δινεις αναφορα με το που κανεις οπουδηποτε κλικ η log in.

 • smooth

  Είπε ο γάιδαρος ,τον πετεινό κεφάλα! H Μικρομαλακή κριτικάρει τη Γούγκουλ για κερδοσκοπία; Μήπως ήταν ανοιχτού λογισμικού και δεν το ξέραμε;

 • Ιωάννης Παπαδημητρόπουλος

  Καλό είναι μερικές φορές να καταλαβαίνεις οτι το τέλος πλησιάζει. Τα desktop πεθαίνουν και μαζί τους η αλαζονική MICROSOFT με όλες τις θολές και εκβιαστικές πρακτικές της (τύπου SIΕMENS). Στόν γκρεμό είναι και πέφτουνε σε ελεύθερη πτώση, αλλά δεν αντιλαμβάνονται τίποτα ! Τι πίνουν ;